Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Θα δοκίμαζες αυτό το τρικ με το καπάκι αναψυκτικού στο μακιγιάζ σου;

Είσαι beauty addict και το έχουμε καταλάβει , γι΄ αυτό βρίσκουμε για σένα τα πιο τέλεια και εύκολα κόλπα για να αναβαθμίζεις το μακιγιάζ σου στο λεπτό. Πριν από λίγες ημέρες θα διάβασες σίγουρα μέσα από αυτή τη στήλη το κόλπο με το οδοντικό νήμα και είμαστε σχεδόν σίγουρες πως το δοκίμασες στη βραδινή σου έξοδο.

Αυτή τη φορά επιστρέψαμε με ένα νέο trick το ποίο θα σε ξετρελάνει και θα το χρησιμοποιείς σίγουρα στο μακιγιάζ σου για τις glamorous εξόδους σου. Εννοείται πως μπορείς να το χρησιμοποιείς στη beauty ρουτίνα σου σε πιο ήπιους τόνους.

Juliana Leme tutorial 4 copy

Παρακάτω στο βίντεο λοιπόν θα δεις το απίστευτο κόλπο με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις βάθος στα μάτια σου -κάνοντας τις απαραίτητες σκιάσεις- έχοντας ως βασικό εργαλείο της ένα καπάκι αναψυκτικού.

Και δεν σου κάνουμε καθόλου πλάκα, αρκεί να ρίξεις μία ματιά στο βίντεο παρακάτω και θα μάθεις στο λεπτό πώς να το κάνεις μόνη σου σπίτι.

 

✨Dica: Make com tampinha de @cocacola_br ? #makejuleme ✨ Sombra @rubyrose_oficial Delineador @oboticario Batom ? (cor Dusty rose) @marykaybrasil Pó @essenzedipozzi Pincel @maccosmeticsbrasil @maccosmetics @hudabeauty #hudabeauty Cílios @vegas_nay #vegas_nay #universodamaquiagem_oficial

A post shared by ✨ JULIANA LEME ✨ (@julianaleme_) on Jan 8, 2017 at 3:55pm PST


Πηγή