Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Θα πας παραλία το ΣΚ; 5 tips για να προετοιμάσεις το δέρμα σου πριν την έκθεση στον ήλιο

Το lockdown και ο εγκλεισμός στα σπίτια μάς ταλαιπώρησε πολύ. Μας έκανε να χάσουμε την υπομονή μας κάποιες φορές, να στενοχωρηθούμε για όλα όσα βιώνουμε και να μην μπορούμε να δούμε αγαπημένα μας πρόσωπα. Ευτυχώς, όμως, εδώ και λίγο καιρό οι περιορισμοί αίρονται σιγά-σιγά με τη σημερινή μέρα να είναι μία από τις ωραιότερες. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι από σήμερα έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε και υπερτοπικές μετακινήσεις.

Μπορούμε να φανταστούμε, λοιπόν, ότι ήδη έχεις αρχίσει να φτιάχνεις τη βαλίτσα σου για κάποιον κοντινό προορισμό- με πολλή προσοχή πάντα- ή να ετοιμάζεσαι να κάνεις το πρώτο σου μπάνιο στην παραλία το Σαββατοκύριακο. Ο καιρός, άλλωστε, είναι υπέροχος και η θερμοκρασία είναι αρκετά ανεβασμένη για τα δεδομένα της εποχής. Γιατί να καθυστερήσεις να κάνεις τη βουτιά σου;

Θέλουμε την προσοχή σου, όμως! Επειδή ίσως αυτή να είναι η πρώτη φορά που πας για μπάνιο φέτος και επειδή έχει καιρό να σε δει για άπειρες ώρες ο ήλιος, θα πρέπει να φροντίσεις κατάλληλα την επιδερμίδα του προσώπου σου. Ο ήλιος δεν κάνει χάρες ούτε και εσύ πρέπει να παίζεις μαζί του.

Ναι μεν θα απολαύσεις την ηλιοθεραπεία σου, αλλά προηγουμένως καλό είναι να έχεις προετοιμάσει κατάλληλα το δέρμα σου. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery! Έχουμε συγκεντρώσει όλα τα tips για να έχεις υπέροχη, λαμπερή, ενυδατωμένη και προστατευμένη επιδερμίδα.

Διάβασε ακόμα: 5 μυστικά για να μη σπάνε οι άκρες των μαλλιών σου στον ύπνο


Πηγή