Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Θυμάσαι τις μελαχρινές celebrities που μας ξάφνιασαν και έγιναν ξανθές;

Τις τελευταίες μέρες οι celebrities, κυρίως οι ξένες, έχουν πάθει μια εμμονή με τα μαλλιά τους και δη με το ξανθό χρώμα. Δεν προλαβαίνουμε να δούμε τη μία από μελαχρινή να γίνεται ξανθιά, τσουπ εμφανίζεται κι άλλη. Φυσικά, αναφερόμαστε στην αλλαγή χρώματος μαλλιών που έκαναν μόλις προχθές η Emily Ratajkowski και η Kylie Jenner επιλέγοντας το ξανθό χρώμα και εκπλήσσοντας τόσο εμάς όσο και τους/τις εκατομμύρια fans τους.

Η αλήθεια είναι ότι θέλει τόλμη για μια γυναίκα που είναι καστανή ή μελαχρινή να φτάσει στο άλλο άκρο επιλέγοντας μια ξανθιά απόχρωση για τα μαλλιά της. Όπως και να το κάνουμε, για εμάς τις γυναίκες τα μαλλιά είναι σημείο κατατεθέν της εμφάνισής μας, και δύσκολα τολμάμε μια ριζική αλλαγή. Ή μάλλον, σκεφτόμαστε πολύ καλά πριν την κάνουμε. Στην περίπτωση των ηθοποιών καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι η ακραία αυτή αλλαγή έγινε για χάρη των ρόλων, αλλά στις άλλες περιπτώσεις μπορούμε να φανταστούμε ή ότι ήταν μια απόφαση της στιγμής ή ότι απλά οι διάσημες κυρίες βαρέθηκαν το σκούρο χρώμα τους και είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους και στην ξανθιά χρωματική παλέτα.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, θυμηθήκαμε τις έξι πιο γνωστές celebrities τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό που εν μία νυκτί αποφάσισαν από μελαχρινές να γίνουν ξανθές και – ομολογουμένως- μας άφησαν με το στόμα ανοικτό. Σε κάποιες σίγουρα ταιριάζει το ξανθό χρώμα σε κάποιες άλλες, όμως, θα προτιμούσαμε σίγουρα την καστανή ή μελαχρινή εκδοχή τους. Εσύ τι λες;

Διάβασε ακόμα: Μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου αν είναι βρεγμένα;


Πηγή