Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Θυμηθήκαμε 10 Hollywood stars που φόρεσαν περούκα και μας παραπλάνησαν

Μόλις πριν τρεις μέρες η Gigi Hadid μάς αιφνιδίασε και μας προβλημάτισε δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram στην οποία φαινόταν να έχει αλλάξει εντελώς κούρεμα και χτένισμα. Με pixie cut haircut και κατάμαυρο χρώμα στα μαλλιά το μοντέλο πόζαρε στο φωτογραφικό φακό… για χάρη καμπάνιας του Οίκου Μόδας Chanel.

Μέχρι, βέβαια, να διαβάσουμε το caption στο Instagram της, αλλά και στο account του Έλληνα κομμωτή, Πάνου Παπανδριανού, που επιμελήθηκε το hairlook της και να καταλάβουμε ότι επρόκειτο για περούκα και για επαγγελματική φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε το 2019, πέρασε ώρα που αναρωτιόμασταν: «Μα πώς γίνεται να έβαψε τα μαλλιά της; Είναι έγκυος! Τι ακριβώς έχει συμβεί;».

Αφού, λοιπόν, κατανοήσαμε ότι επρόκειτο για περούκα, σκεφτήκαμε να αναζητήσουμε και να θυμηθούμε όλες εκείνες τις Hollyuwood stars που κατά καιρούς έχουν φορέσει περούκα και μας έχουν παραπλανήσει κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι άλλαξαν hairlook. Ναι, κι όμως! Τόσο επιτυχημένη ήταν η μεταμφίεσή τους, που για λίγη ώρα κάπως μας κορόιδεψαν!

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, οι περισσότερες μεταμφιέσεις έλαβαν χώρα σε Met Gala events, αλλά δεν ήταν λίγες και εκείνες οι stars, που θέλησαν απλά να βάλουν περούκα για να δουν πώς θα ήταν με ένα διαφορετικό μαλλί. Κάνε scroll, λοιπόν, και δες όσες πανέμορφες κυρίες μάς άφησαν για λίγη ώρα να πιστέψουμε ότι έγιναν… κάποιες άλλες.

Διάβασε ακόμα: Βγήκε η ρίζα και είσαι διακοπές; 6 χτενίσματα για να την καμουφλάρεις


Πηγή