Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ιδανική πρόταση μακιγιάζ για σένα που παντρεύεσαι το καλοκαίρι

Η συλλογή νυφικών του οίκου Jenny Packham 2019 αντλεί έμπνευση από το απόσπασμα του F.Scott Fitzgerald «Άνδρες και κορίτσια, ήρθαν και έφυγαν, σαν πεταλούδες της νύχτας ανάμεσα σε ψιθύρους, τη σαμπάνια και τα αστέρια».
Τα εντυπωσιακά νυφικά συμπληρώνονται υπέροχα με ένα απαλό, φρέσκο και φυσικό μακιγιάζ που διαθέτει δόσεις λάμψης και γκλίτερ. Η επιδερμίδα ακτινοβολεί χάρη στις διακριτικές «πινελιές» στα ζυγωματικά και την απαλή ροζ λάμψη στα χείλη, ενώ τα φρύδια είναι φυσικά και αποτελούν το κατάλληλο πλαίσιο για ουδέτερες, χρυσές και bronze αποχρώσεις στα μάτια.
“Το look είναι πολύ όμορφo, αιθέριο και λαμπερό, με μια διακριτική χρυσή λάμψη γύρω από τα μάτια” αναφέρει χαρακτηριστικά η Bobbi Brown.

 

Δες step by step πβς θα το πετύχεις:

Επιδερμίδα: Υγιής λάμψη πριν από το μακιγιάζ και φινίρισμα με EXTRA Illuminating Moisture Balm.
Βάση: Instant Full Cover Concealer κάτω από τα μάτια και Skin Foundation Stick στον τόνο της επιδερμίδας.
Ζυγωματικά: Αναμείξτε τις αποχρώσεις Pale Pink και Fresh Melon του Pot Rouge for Lips and Cheeks στα ζυγωματικά και προς τo περίγραμμα του προσώπου. Χρησιμοποιήστε το EXTRA Illuminating Moisture Balm για να προσθέσετε μια ελαφριά λάμψη στα ζυγωματικά.
Μάτια: Εφαρμόστε τη Long-Wear Cream Shadow Stick στην απόχρωση Truffle σε όλο το καπάκι και κατά μήκος της κάτω σειράς των βλεφαρίδων και την Highlighting Powder στην απόχρωση Bronze Glow στα φρύδια και την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.
Χείλη: Απλώστε το Lip Balm SPF15 και το Pale Pink Lip Color και από πάνω την Highlighting Powder στην απόχρωση Pink Glow.

4.BOBBI BROWN x JENNY PACKHAM SS19 BRIDAL COLLECTION ModelKey 001 copy

Ολοκλήρωσε εφαρμόζοντας με ελαφρές κινήσεις την Retouching Loose Powder στην περιοχή Τ του προσώπου  και λίγο Face Mist.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

2018 Billboard Latin Music Awards: Χαμός με τα μαλλιά της Jennifer Lopez


Πηγή