Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κάντο όπως η Αθηνά Οικονομάκου!Δες πώς θα κάνεις τον top knot κότσο της (video)

Η καραντίνα έχει γίνει πλέον συνήθεια ενώ οι μέρες της τηλεργασίας και του κατ’ οίκον περιορισμού συνεχίζονται κανονικά. Κάπως έτσι οι φετινές μέρες του Πάσχα μας βρίσκουν εσώκλειστες με τα κοντινά μας πρόσωπα. Οι αγαπημένες μας celebrities δεν θα μπορούσαν να εξαιρούνται και τιμούν το μήνυμα του #ΜένουμεΣπίτι δίνοντάς μας παράλληλα ιδέες για τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Αυτή η φωτογραφία που πόσταρε η Αθηνά Οικονομάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (που αυτή τη στιγμή μετρά σχεδόν 1 εκατομμύριο ακόλουθους), μας έκανε να σταθούμε στο χαλαρό και στιλάτο top knot κότσο της.

Το χτένισμα αυτό είναι πολύ γρήγορο και θα σε δείχνει κομψή όλες τις στιγμές της ημέρας. Μπορείς να το επιλέξεις για τις ώρες που κάνεις τις δουλειές του σπιτιού, στον περίπατο ή όποτε θες να είσαι περιποιημένη χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα το πετύχεις εύκολα χωρίς να χρειαστείς βοήθεια.

Πώς θα το κάνεις: 

1) Γύρισε το κεφάλι σου μπροστά για να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε μια πολύ ψηλή αλογοουρά. 

2) Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά και στην συνέχεια πάρε την κοτσίδα και γύρισε την γύρω από την βάση του κότσου. Προσπάθησε να μην την σφίξεις υπερβολικά καθώς το αποτέλεσμα θα δείχνει υπερβολικά στημένο.

3) Στερέωσε την κοτσίδα με πολλά τσιμπιδάκια κοντά στο χρώμα των μαλλιών σου και προσπάθησε να την ανοίξεις λίγο με τα δάχτυλα σου. Έτσι θα δώσεις ένα όγκο και θα κάνεις το look να δείχνει πιο ανάλαφρο.

4) Μπορείς να δέσεις μια κορδέλα ή ένα μαντήλι της αρεσκείας σου γύρω από το top knot για ένα πιο girly αποτέλεσμα.

Αν εξακολουθείς να έχεις απορίες, δες προσεκτικά το video που ακολουθεί και θα καταλάβεις τα πάντα.


Πηγή