Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κάν’το όπως η Δανάη Μπάρκα! Smoky eyes και half-up για τέλεια φθινοπωρινά looks

Μια πολύ κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα στην εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» μάς καλημέρισε φορώντας black & white σύνολο και συγκεκριμένα με λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με smoky eyes και half-up ponytail.

Το beauty look της- πραγματικά- είναι αυτό που μπορείς να κάνεις πρωί και βράδυ, για να πας στο γραφείο, αλλά και για να συνεχίσεις σε ένα after work drink.

DIY Time! Δες πώς θα κάνεις ένα γήινο smoky eye σε 3 λεπτά (video)

Το beauty look της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε σήμερα να κάνει smoky eye look, σε μαύρες και σκούρες γκρι αποχρώσεις, να βάλει κραγιόν σε απόχρωση σάπιου μήλου, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε half-up ponytail με χαλαρούς κυματισμούς.

Έκανε, δηλαδή, το πιο cool και κομψό χτένισμα που μπορεί να «σταθεί» σε κάθε περίσταση, αλλά και ένα ultra chic μακιγιάζ.

Θα μου πεις… Το smoky eyes είναι μόνο για βράδυ. Όχι! Αυτό δεν ισχύει. Το smoky eye, έτσι όπως το έχει κάνει η Δανάη Μπάρκα, και έτσι όπως έχει διατηρήσει το υπόλοιπο look «ήσυχο», μπορεί άνετα να γίνει και για τις πρωινές εμφανίσεις σου.

Τα tips για τέλειο smoky eye

Κατ’ αρχάς, καλό είναι να ξέρεις πως τα smoky eyes δεν γίνονται μόνο με μαύρες σκιές.

Μπορείς να κάνεις smoky eyes με κοραλλί, ροζ και μπλε σκιές άνετα. Τώρα… για να πετύχεις το τέλειο smoky eyes, ακολούθησε τα μυστικά που θα δεις παρακάτω!

#1 Χρησιμοποίησε μια σκουρόχρωμη σκιά στο καπάκι και σβήσε από πάνω με μια πιο ανοιχτόχρωμη. Φρόντισε πάντα να είναι παρεμφερείς οι αποχρώσεις που χρησιμοποιείς.

#2 Σβήσε τη σκιά με ένα μαλακό πινέλο για soft αποτέλεσμα.

#3 Για πιο έντονο αποτέλεσμα, βάλε μολύβι στο μάτι, τράβηξε τη γραμμή ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία μέχρι έξω και έπειτα σβήσε το μολύβι.

#4 Ολοκλήρωσε με αρκετές στρώσεις μάσκαρα.

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω και μερικά προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να… απογειώσεις το smoky eyes σου!


Πηγή