Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κάν’ το όπως οι celebrities! Πλεξούδες στα μαλλιά για girly εμφανίσεις

Όλα τα κορίτσια παρακολουθούμε τις τάσεις ομορφιάς κάθε σεζόν για να είμαστε σωστά ενημερωμένες και να επιλέγουμε τα πιο trendy χτενίσματα στα δικά μας μαλλιά. Και πώς προκύπτουν οι τάσεις;

Από τους μεγάλου Οίκους Μόδας και τις πασαρέλες τους, από το Instagram και τις influencers, αλλά και από τις celebrities. Οι Ελληνίδες celebrities, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό έχουν δείξει την «εμμονή» τους με ένα συγκεκριμένο χτένισμα και… τις παραλλαγές του: με τις πλεξούδες.

10 αλογοουρές για all-day εμφανίσεις

Η πλεξούδα δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι

Μπορεί να σου έχει «κολλήσει» η ιδέα ότι η πλεξούδα είναι καθαρά καλοκαιρινό χτένισμα, αλλά τα πράγματα… δεν είναι έτσι. Η κάθε είδους πλεξούδα στα μαλλιά δεν έχει εποχή!

Την κάνεις χειμώνα – καλοκαίρι και δημιουργείς τα πιο girly looks. Αυτήν τη σεζόν, μάλιστα, οι bubble braids, οι accent και οι baby braids είναι αυτές που αξίζει να δοκιμάσεις στην καθημερινότητά σου.

Τι επιλέγουν οι celebrities

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Κλέλια Ανδριολάτου είναι… της κλασικής σχολής. Και με αυτό θέλω να πω ότι λένε «ναι» στην all-time classic γαλλική πλεξούδα, είτε πιασμένη πίσω, είτε με χωρίστρα στη μέση.

Η Δούκισσα Νομικού, από την άλλη, είναι πιο τολμηρή μιας και την έχουμε δει με πολλές, μικρές και ιδιαίτερες πλεξούδες, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα και η Δανάη Μπάρκα αγαπούν τις boxer braids.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Ας μη σου λέω άλλα, όμως! Ρίξε μια ματιά στην gallery και πάρε όλο το #hairspiration που θα χρειαστείς και για το Σαββατοκύριακο που είναι προ των πυλών!

Cover photo: @chrismpo




Πηγή