Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Κάπως έτσι θα ήταν τα ρούχα της «Emily in Paris» αποτυπωμένα σε… nail art

Όπου κι αν πας για καφέ, σε όποιο γυναικείο πηγαδάκι στη μέση του δρόμου κι αν σταθείς, με όποια φίλη σου κι αν μιλήσεις στο τηλέφωνο, σίγουρα θα συζητήσετε ένα συγκεκριμένο θέμα: τη νέα σειρά του Netflix, «Emily In Paris». Από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οπότε και προβλήθηκε για πρώτη φορά, έχει γίνει το talk of the town σε όλες τις παρέες κοριτσιών.

Βλέπεις, η Emily Cooper, την οποία υποδύεται η Lily Collins, είναι μια marketing expert/influencer, που ζει και εργάζεται στο Παρίσι, και κάθε εμφάνισή της αποτελεί έμπνευση στυλ και ομορφιάς. Η πρωταγωνίστρια αλλάζει το ένα ακριβό outfit μετά το άλλο, επιλέγοντας ανάμεσα σε chic εμπριμέ φορέματα, σε λεπτά πουλόβερ με έντονα χρώματα και σε αυστηρά καρό σακάκια δίνοντάς μας όλη τη στυλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε. Πώς συνδέεται τώρα αυτό με τα nail art που σου αναφέραμε στον τίτλο; Θα σου εξηγήσουμε…

Το Netflix αποφάσισε να κάνει ένα μιντιακό «παιχνίδι» δημοσιεύοντας στο επίσημο Instagram account του outfits της Emily, τα οποία θα μπορούσαν να συνδυαστούν με συγκεκριμένα nail art. Αναλυτικά μπορείς να τα δεις στην παρακάτω gallery.

Επειδή, όμως, δε θέλουμε να μείνουμε και να σου προτείνουμε μόνο τις επιλογές μανικιούρ του Netflix, ψάξαμε και βρήκαμε ακόμα καλύτερα nail art που θα ταίριαζαν με τα εμβληματικά σύνολα της Emily Cooper και τα οποία μπορείς να ζητήσεις κι εσύ από τη μανικιουρίστ σου στο επόμενο ραντεβού. Είναι υπέροχα κομψά, άλλα χρωματιστά και άλλα σε nude αποχρώσεις, και σίγουρα… θα τα λατρέψεις! Γιατί να μην προσπαθήσεις κι εσύ να ζήσεις το όνειρο της Emily; Ναι, έστω και μέσα από ένα μανικιούρ. Μπορείς!

Διάβασε ακόμα: S/S 2021: Η Chanel επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που φτιάχνουμε low ponytail


Πηγή