Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Και η Vanessa Hudgens υιοθέτησε το απόλυτο κούρεμα της χρονιάς

Το φθινόπωρο είναι παραδοσιακά η περίοδος των αλλαγών στην εμφάνιση της γυναίκας. Αυτές τις μέρες όλο και περισσότερες επιλέγουν ένα νέο χρώμα στα μαλλιά ή ένα κούρεμα που θα τις ανανεώσει και που θα τις κάνει να νιώσουν χαρούμενες και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και οι stars, οι οποίες -η μία μετά την άλλη- επιλέγουν ένα συγκεκριμένο κούρεμα φέτος. Ο λόγος για το… καρέ κούρεμα. Πρόσφατα, είδαμε την Jennifer Lopez να αποχωρίζεται τα μεσαίου μήκους μαλλιά της και να υιοθετεί ένα αυστηρό και γεωμετρικό καρέ στο ύψος του πηγουνιού.

Σήμερα, ξημέρωσε μια άλλη μέρα και είδαμε μια ακόμη διάσημη ηθοποιό να υιοθετεί το it κούρεμα του φθινοπώρου. Η Vanessa Hudgens, λοιπόν, δεν έχει πλέον μακριά και σγουρά μαλλιά. Η star είπε «ναι» στο απόλυτο κούρεμα της χρονιάς και υιοθέτησε ένα shaggy lob haircut, δια χειρός της hairstylist, Violet Teriti.

Όπως θα δεις στα παρακάτω βίντεο και στην gallery, η Vanessa Hudgens έχει πλέον ένα μακρύ καρέ κούρεμα που φτάνει στο ύψος του στέρνου με πολλά φιλαρίσματα και φράντζες (εξ ου και το shaggy). Αν, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα- με όλο αυτό το #hairspiration που σου έχουμε προσφέρει- σκέφτεσαι να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή, τώρα ήρθε η ώρα να το τολμήσεις κι εσύ! Μη χάνεις άλλο χρόνο. 

 

Διάβασε ακόμα: Μπορείς να μαντέψεις ποια star έκανε αυτό το μανικιούρ;


Πηγή