Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Και pastel και glam! Αυτά είναι τα top 6 color trends στα νύχια για την άνοιξη

Τι μας έμεινε για να υποδεχθούμε (ημερολογιακά τουλάχιστον) την άνοιξη; Μόλις 4 ημέρες! Αυτό σημαίνει ότι ήδη έχουμε αρχίσει να ρίχνουμε μια ματιά σε τάσεις που αφορούν τη μόδα και την ομορφιά και οι οποίες θα επικρατήσουν τους επόμενους μήνες.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τα πιο hot nail color trends, τα οποία θα κάνουν buzz την άνοιξη του 2022. Είναι 6, άλλα είναι κλασικές αξίες, αλλά είναι new entries, όμως όλα είναι… super wow!

#ChanelNails: 10 super chic nail art και 10 πράγματα που δεν ήξερες για το θρυλικό Νο. 5

Pastel lovers… χαρείτε!

Άνοιξη χωρίς παστέλ αποχρώσεις δεν είναι άνοιξη! Αυτό ισχύει τόσο για τα ρούχα και τα αξεσουάρ όσο και τα νύχια. Όσο, λοιπόν, ο καιρός θα ανοίγει, άλλο τόσο κι εσύ θα αναζητάς πιο ανοιχτόχρωμα βερνίκια για τα νύχια σου.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Syd (@nailsbysmf)

Και για να μην πας κατευθείαν στα άκρως καλοκαιρινά πορτοκαλί και φούξια… ξεκίνα από pastel μπλε, mint green, μπανανί και όποια άλλη pastel απόχρωση θέλεις.

Είσαι έτοιμη για λευκό και χρυσό;

Το glam μάς έλειψε πολύ αυτά τα 2 χρόνια πανδημίας, οπότε σε κάθε ευκαιρία από εδώ και στο εξής μπορείς να το επιζητάς. Την ερχόμενη άνοιξη, λοιπόν, πες «ναι» στο χρυσό ή στο ροζ χρυσό στα νύχια σου.

Κι αν σου φαίνεται υπερβολικό, μπορείς να κάνεις nail art με μικρές λεπτομέρειες χρυσού ώστε και να υιοθετήσεις το trend και να μη νιώθεις… έξω από τα νερά σου.

Όσο για το λευκό; Ποτέ δεν έφυγε από το προσκήνιο, αλλά αυτήν την άνοιξη θα κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σου.

Ας μη λέμε άλλα όμως… Μπες στην gallery και δες τις 6 πιο hot αποχρώσεις στα νύχια για την άνοιξη και βερνίκια για να πας προετοιμασμένη για beauty shopping!

Cover photo: @betina_goldstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Dreaming of Spring! Κόντρα στον καιρό λαχταρήσαμε φλοράλ μανικιούρ και η Betina τα έφτιαξε
  • True Blue! Το μπλε παραμένει στο top των επιλογών μας για το μανικιούρ και βρήκαμε τα καλύτερα




Πηγή