Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Καλημέρα! Ήξερες ότι ο καφές μπορεί να ξυπνήσει ΚΑΙ το πρόσωπό σου;

Καλημέρα και σου ευχόμαστε μία υπέροχη μέρα… Όσο υπέροχη μπορεί να είναι μία Δευτέρα ιδιαίτερα μετά από μία ξέφρενη Κυριακή. Δεν είναι περίεργο το πως ξεκινάς για ένα ποτό νωρίς και φτάνεις να πίνεις σφηνάκια μέχρι το ξημέρωμα; #katidikamas Σε κάθε περίπτωση τα πρωινά της Δευτέρας και κάθε άλλης ημέρας που πρέπει να πας στο γραφείο είναι δύσκολα και το μόνο που μπορεί να σε συνεφέρει είναι ο καφές! Ο υπέροχος καφές που μοιάζει να γεμίζει τις μπαταρίες σου με κάθε γουλιά… 

Το ήξερες όμως πως ο καφές μπορεί να ξυπνήσει και το πρόσωπό σου και συγκεκριμένα τα μάτια σου; Ναι, ναι ο καφές στο φλιτζάνι σου μπορεί να γίνει η πιο τέλεια μάσκα ματιών πανεύκολα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βουτήξεις λίγο βαμβάκι στον καφέ σου (ναι, με γάλα δεν πειράζει) και να τα βάλεις στο ψυγείο όσο κοιτάς το instagram.

brooke lark 489997 unsplash

Μόλις κρυώσουν βάλτα κάτω από τα μάτια σου και ξεκίνα να ντύνεσαι για το γραφείο. Μέχρι να έρθει η ώρα να κάνεις τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου τα μάτια σου θα είναι εμφανώς πιο λαμπερά, οι μαύροι κύκλοι και τα πρηξίματα λιγότερο εμφανή και θα μπορέσεις να κάνεις θαύματα με το κονσίλερ σου (αν τελικά το χρειαστείς). Δοκίμασέ το αύριο και πες μας τις εντυπώσεις σου..

Διάβασε ακόμα:

Αποκλειστικό! Η Ισμήνη μας κουρεύτηκε και μάθαμε τις λεπτομέρειες από την ίδια ΚΑΙ τον κομμωτή της

#ConstellationNails… Δες 30 (ναι τριάντα) μανικιούρ με έμπνευση από τα άστρα!

Μην σνομπάρεις τις φακές… Μπορούν να σου χαρίσουν τέλεια χέρια!


Πηγή