Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κανένα μανικιούρ! 5 κρέμες χεριών και 5 λαδάκια για παρανυχίδες για τέλεια χέρια

Ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ! Το κρύο είναι τσουχτερό – ειδικά τα πρωινά- με αποτέλεσμα η περιποίηση της επιδερμίδας μας να είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Και όπου περιποίηση βλέπε ενυδάτωση!

Σήμερα θα σου μιλήσω για τα χέρια. Μια περιοχή που ταλαιπωρείται πάρα πολύ από το κρύο. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό συμβαίνει πάντα. Κάθε χειμώνα τα χέρια μου ξηραίνονται, γίνονται άγρια και το δέρμα με τραβά. Η λύση; Έχω πάντα στην τσάντα μου την αγαπημένη κρέμα χεριών μου για να μπορώ να τη χρησιμοποιώ όπου σταθώ κι όπου βρεθώ.

15 super luxurious κρέμες χεριών που αξίζουν και το τελευταίο cent

Χωρίς κρέμα χεριών… μην πας πουθενά

Οι χαμηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τον κρύο αέρα του χειμώνα αφυδατώνουν τα χέρια, τα κάνουν ξηρά και άγρια με αποτέλεσμα πολλές φορές να νιώθεις έναν ελαφρύ πόνο στο δέρμα σου.

Αν μέσα σε αυτό συνυπολογίσεις τη χρήση αντισηπτικού λόγω του κορονοϊού, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι το δέρμα σου θα αρχίσει πολύ γρήγορα να φωνάζει «βοήθεια».

via GIPHY

Μια κρέμα χεριών, λοιπόν, η οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά για το δέρμα, είναι must-have item στο νεσεσέρ σου και στην τσάντα σου. Όσο για το πότε θα τη χρησιμοποιείς; Όσες φορές τη μέρα θέλεις και όποτε νιώθεις την ανάγκη ενυδάτωσης.

Χέρια σαν να έχεις κάνει μόλις μανικιούρ

Κι αν δεν πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού στη nail artist σου, αλλά δεν θέλεις να κυκλοφορείς με απεριποίητα άκρα, σου έχω τη λύση! Πάρε ένα λαδάκι για παρανυχίδες, φρόντισε τα δάχτυλά σου και θα μοιάζεις σαν να έχεις κάνει κανονικό μανικιούρ χωρίς… να ισχύει κάτι τέτοιο.

Στην gallery θα βρεις ποικιλία από τα προϊόντα που σου προανέφερα για να ξέρεις ακριβώς τι θα αγοράσεις όταν πας για beauty shopping ή όταν καθίσεις στον καναπέ σου να ψωνίσεις online.

Καλά ψώνια, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • 3 tips για να ανακουφίσεις τα σκασμένα από το κρύο χέρια σου
  • 10 αντισηπτικά χεριών που δεν θα αφυδατώσουν τα χέρια σου

Πηγή