Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Είναι η βασίλισσα των hair accessories- Δες πώς θα τα φορέσεις κι εσύ!

Τα αξεσουάρ μαλλιών μάς απασχολούν έντονα τα τελευταία δύο χρόνια. Τα είδαμε να λανσάρονται από Οίκους Μόδας στα catwalks, από fashion και beauty influencers του Instagram, αλλά και από ξένες και Ελληνίδες celebrities.

Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, είναι αυτή που τα φορά ξανά και ξανά δημιουργώντας μας πολλές φορές την επιθυμία να… αντιγράψουμε το στυλ της.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το ιδανικό ponytail για κάθε περίσταση

Comeback για τα hair accessories

Τα αξεσουάρ μαλλιών, δηλαδή τα hair clips, τα scrunchies, τα κλάμερ, οι στέκες και τα μαντήλια, δεν είναι τάση που γνωρίζουμε τώρα για πρώτη φορά. Όχι!

Τα hair accessories είχαν την τιμητική τους στα 60’s, στα 70’s, στα 80’s και στα ‘90s και απλώς επανεμφανίστηκαν δυναμικά ήδη από την περσινή χρονιά. Εγώ, προσωπικά, χαίρομαι πολύ για αυτό!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Melissa Cook ( Missy ) (@missysueblog)

Βλέπεις, ακόμα και μια bad hair day να έχω, ακόμα και να βαριέμαι να λουστώ, φορώ ένα oversized scrunchie, πιάνω κότσο τα μαλλιά μου και απλά καταφέρνω να… κάνω εντύπωση.

Ή φορώ μια στέκα σε XL μέγεθος και κανείς δεν παρατηρεί την κακή κατάσταση των μαλλιών μου. Άσε που προσθέτω extra πόντους στυλ στη συνολική εικόνα μου.

Καν’το όπως η Κατερίνα Καινούργιου

Αν παρατηρήσεις το Instagram της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και τις εκπομπές της στην τηλεόραση, θα διαπιστώσεις πως λατρεύει τα αξεσουάρ μαλλιών. Τα φορά σχεδόν κάθε μέρα.

Εγώ κάνοντας μια mini αναζήτηση κατάλαβα ότι έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μαντήλια στα μαλλιά και στις oversized στέκες. Και πίστεψέ με! Τα φοράει όλα με έναν τόσο girly & stylish τρόπο, που αμέσως κάνει όλες μας να θέλουμε να τη χαζεύουμε με τις ώρες.

Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά από τα πιο κομψά και εύκολα χτενίσματα που έχει κάνει η Κατερίνα χρησιμοποιώντας hair accessories. Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως αμέσως θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Είτε είσαι στην παραλία, είτε γύρισες στη δουλειά από την καλοκαιρινή σου άδεια, ένα αξεσουάρ μαλλιών είναι ικανό να σε κάνει να ξεχωρίσεις.




Πηγή