Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Κι όμως! Το ελιξήριο νεότητας της Catherine Zeta Jones είναι ελληνικό προϊόν!

Τον περασμένο Δεκέμβριο σου έγραφα από αυτή εδώ τη στήλη για το press trip που οργάνωσε η ομάδα της Κορρές στα κροκοχώραφα της Κοζάνης προκειμένου να γίνουμε «αυτόπτες μάρτυρες» της παραγωγικής διαδικασίας και να γνωρίσουμε από κοντά το «Χρυσάφι της Γης» (aka κρόκο) και κατ’ επέκταση το νέο προϊόν του brand που είναι βασισμένο στο βιολογικό εκχύλισμα του κρόκου Κοζάνης.

 

A post shared by Vivi Angelaki (@vivi_angl) on Oct 26, 2016 at 4:55am PDT

Και κάπως έτσι, το νέο Ελιξήριο Νεότητας Χρυσός Κρόκος της Κορρές, ήρθε να μπει στη beauty ρουτίνα μας, να γίνει ένα από τα αγαπημένα αντιγηραντικά μυστικά ομορφιάς μας και να αποτελέσει το κοινό σημείο αναφοράς μας με χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο που το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Μία από αυτές; Η Catherine Zeta-Jones!

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ανάμεσα στα υπόλοιπα προϊόντα ομορφιάς που έχει στο ντουλάπι του μπάνιου της, υπάρχει και Ελιξήριο Νεότητας της Κορρές.

image001

ëÄÉÉäæ GOLDEN KROCUS AGELESS SAFFRON ELIXIR

Πώς λειτουργεί στην επιδερμίδα; Με άμεση δράση booster και ορατά αποτελέσματα αντιγήρανσης, χάρη στον ισχυρό συνδυασμό του Κρόκου Κοζάνης με B-γλυκάνες, πεπτίδια και αμινοξέα, το χρυσό ελιξήριο διαχρονικής νεότητας ενισχύει την άμυνα του δέρματος ενάντια στους παράγοντες καθημερινής φθοράς, χαρίζει δέρμα υγιές εκ των έσω, επανορθώνει όλα τα σημάδια γήρανσης. Lifting και ενίσχυση όγκου, βελτίωση σύσφιγξης και ελαστικότητας, μείωση εμφάνισης ρυτίδων, λάμψη, ομοιόμορφος τόνος και λεία επιδερμίδα – το αποτέλεσμα που προσφέρουν λίγες χρυσές σταγόνες του νέου ελιξηρίου Κορρές.

15301200 1276317472440287 521076061 n


Πηγή