Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Κι όμως! Το «μαγείρεψα» μόνη μου!

Κάθε φορά που παρακολουθώ στην τηλεόραση σποτάκια για σαμπουάν μαλλιών, δε σας κρύβω ότι ζηλεύω λίγο τα μοντέλα που πρωταγωνιστούν. Τα ατμοσφαιρικά πλάνα σε αργή κίνηση τη στιγμή που όμορφα κορίτσια τινάζουν με αυτοπεποίθηση την πλούσια κόμη τους, απλώς με μαγνητίζουν!

Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη παρατήρησα έντονη τριχόπτωση που με προβλημάτισε. Έψαχνα διακαώς ένα σαμπουάν που με φυσικό τρόπο θα μπορούσε να επαναφέρει τη ζωτικότητα των μαλλιών μου.

Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία, αν αγαπάτε τα καλλυντικά και αν σας αρέσει να περνάτε χρόνο φτιάχνοντάς τα μόνες σας, τότε νομίζω ότι σας βρήκα την τέλεια λύση που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ δημιουργικές!

Εδώ και λίγους μήνες ήρθα σε επαφή με ένα καινούριο brand καλλυντικών που προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε οτιδήποτε αφορά την ομορφιά του σώματός μας και των μαλλιών μας. Η The Pionears προσφέρει την μοναδική εμπειρία στον χρήστη να φτιάχνει μόνος του τα καλλυντικά του έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των υλικών που χρησιμοποιεί. 

Μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων στο site της The Pionears https://thepionears.com/ , το καθένα για ξεχωριστή χρήση, επέλεξα το beauty kit “REPAIR TREATMENT SHAMPOO”, ειδικό Σαμπουάν Θεραπείας κατά της Τριχόπτωσης. Οι συσκευασίες που αποτελούν το kit είναι αγνά και φυσικά υλικά όπως Καναδική Ιτιά και αλόη. Η συνδυαστική δράση των αγνών συστατικών ευνοεί την ανάπτυξη της τρίχας, και οι ενυδατικές και τονωτικές δράσεις των βιολογικών εκχυλισμάτων δημιουργούν ένα προϊόν ξεχωριστό και αποτελεσματικό. Τα εκχυλίσματα της Καναδικής Ιτιάς περιέχουν ένζυμα τα οποία αναστέλλουν την τριχόπτωση. Μάλιστα είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών αφού θρέφει και αναδομεί την τρίχα. Το καλύτερο όμως δε σας το έχω πει ακόμα!

Το καινούριο μου σαμπουάν το έφτιαξα μόνη μου! Ναι καλά διαβάσατε! Ακολούθησα τις οδηγίες παρασκευής που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία και βήμα βήμα έφτιαξα το σαμπουάν μου! 

desp pionears2

Δεν έχετε να χάσετε τίποτα! Δοκιμάστε κι εσείς την εμπειρία The Pionears και θα με θυμηθείτε!

  


Πηγή