Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κοραλλί κραγιόν: Μάθε πώς θα διαλέξεις τη σωστή απόχρωση και πώς θα το φορέσεις

Η πανδημία του κορονοϊού σε έκανε να στερηθείς το αγαπημένο beauty item σου: το κραγιόν σου. Λογικό! Δεν μπορούσες και δεν είχε νόημα να το φοράς. Κι αυτό, γιατί η μάσκα προστασίας το κάλυπτε με αποτέλεσμα εσύ να… πασαλείβεσαι γύρω από το στόμα και να γίνεσαι χάλια.

Εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο, που και πάλι μπορείς να πας για καφέ ή ποτό και να κάθεσαι χωρίς να φοράς τη μάσκα σου, τα κραγιόν σου έχουν την τιμητική τους! Είναι απόλυτα φυσικό να έχεις χρησιμοποιήσει κάθε απόχρωση– από nude και ροζ μέχρι κόκκινο και φούξια- για να νιώσεις και πάλι εντυπωσιακή και sexy. Με τα απαραίτητα βήματα, βέβαια, για να μην ξεβάφει το κραγιόν στη μάσκα, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο.

Κοραλλί κραγιόν, όμως, δοκίμασες να βάλεις; Το κοραλλί κραγιόν είναι το νέο κόκκινο και το must-have item του καλοκαιρινού νεσεσέρ σου. Δεν νοείται να μην το έχεις στη συλλογή σου, αν θες να είσαι ένα fashion forward girl. Πρέπει, βέβαια, να ξέρεις να το φοράς και σωστά.

Γιατί όπως και το κόκκινο κραγιόν, έτσι και το κοραλλί έχει τα μυστικά του.

Πριν μάθεις τα tips για τη σωστή απόχρωση κοραλλί κραγιόν, δες ποιο είναι το πιο δημοφιλές κραγιόν σε όλο τον κόσμο!

Αυτό σημαίνει πως άλλο κοραλλί κραγιόν θα φορέσει μια γυναίκα με σκουρόχρωμη επιδερμίδα κι άλλο εκείνη που έχει ανοιχτόχρωμη. Βλέπεις, το χρώμα της επιδερμίδας είναι σχεδόν πάντα καθοριστικός παράγοντας επιλογής κραγιόν. Όχι τίποτα άλλο… απλώς με αυτό το κριτήριο μπορείς να αναδεικνύεις ακόμα καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και, βέβαια, να δείχνει το κραγιόν σου κομψό και αρμονικό με όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Στην παρακάτω gallery θα μάθεις πώς θα επιλέξεις το σωστό κοραλλί κραγιόν, πώς μπορείς να το φορέσεις, ενώ θα δεις και πέντε υπέροχα κοραλλί κραγιόν που αξίζει να έχουν μια θέση στο νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου.

Προτού περιηγηθείς στην gallery, όμως, πάτα το play για να μάθεις πώς μπορείς να περιποιηθείς τα χείλη σου πριν την εφαρμογή του κραγιόν με ένα lip scrub.


Πηγή