Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κουρασμένα μάτια; Αυτό το makeup trick από το show του οίκου Fendi είναι καλύτερο κι από το κονσίλερ

Σχολιάσαμε ήδη την ανυπέρβλητη retro κομψότητα της ready-to-wear συλλογής του οίκου Fendi για το Φθινόπωρο του 2018 και είδαμε τη Gigi, τη Bella και την Kaia να κάνουν δικό τους το catwalk. Όμως το fashion show του ιταλικού brand, εκτός από τη νέα «ρομαντική στολή» της σύγχρονης γυναίκας (αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που η ίδια η Silvia Venturi Fendi χρησιμοποίησε για τα ρούχα), είχε επίσης να μας προτείνει υπέροχα beauty looks.

 

A post shared by ? (@bellahadid) on Feb 22, 2018 at 10:11am PST

Tο φυσικό μακιγιάζ που είδαμε στα μοντέλα έδενε τέλεια με τους γήινους τόνους της συλλογής και απογειωνόταν από το sleek, semi-wet hair look με τη χωρίστρα στο πλάι που δημιούργησε ο hairstylist Sam McKnight. Θα σταθούμε όμως στο μικρό (αλλά θαυματουργό) trick του head makeup artist του show, Peter Philips, που μπορείς να αντιγράψεις κι εσύ για να καμουφλάρεις το κουρασμένο βλέμμα και να απογειώσεις οποιοδήποτε μακιγιάζ σου.

 

A post shared by Hair By Sam McKnight (@hairbysammcknight) on Feb 22, 2018 at 6:08am PST

Ο Philips χρησιμοποίησε στην εσωτερική γωνία των ματιών μια έντονη σκιά στο χρώμα του αλάβαστρου και συνέχισε βάζοντας λευκό μολύβι στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφάρων. Το αποτέλεσμα όχι μόνο «άνοιγε» και φώτιζε το βλέμμα των μοντέλων, αλλά έδινε μια διακριτική λάμψη σε όλο το beauty look.

 

Δες ακόμα: Κλώνοι της Jackie Kennedy στην πασαρέλα του οίκου Moschino!


Πηγή