Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Κρέμα ΒΒ ή αντιηλιακή με χρώμα; Αυτήν την εποχή υπάρχει δίλλημα

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: 

Τι είναι οι κρέμες ΒΒ (Blemish Balm) ;

Κρέμες κατά των ατελειών που ενυδατώνουν σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα καμουφλάρουν τις κοκκινίλες και τις ατέλειες καθώς περιέχουν χρώμα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ενυδατική φροντίδα που λειτουργεί και ως μακιγιάζ και υπόσχεται ομοιόμορφο χρώμα και λάμψη. Διαθέτουν SPF μικρής ή μεσαίας απόδοσης.

Τι είναι οι αντιηλιακές κρέμες με χρώμα;

Τα γνωστά μας αντιηλιακά προϊόντα που διαθέτουν σύγχρονες φόρμουλες στοχευμένες στο να παρέχουν αποτελεσματική προστασία κατά της φωτογήρανσης, υψηλή προστασία από τον ήλιο δηλαδή ισχυρό SPF αλλά και χρώμα για να προσφέρει κάλυψη στο δέρμα όπως ένα foundation.

Άρα τι από τα δύο να επιλέξουμε για τη σεζόν που ξεκίνησε αφού και οι δύο κατηγορίες εξασφαλίζουν καμουφλάρισμα και προστασία από τον ήλιο;

Η ΒΒ κρέμες συνήθως δεν προσφέρουν ικανοποιητική αντηλιακή προστασία τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια, ακόμα και όταν κάποιες μάρκες εντάσσουν αντηλιακά φίλτρα στη σύνθεσή τους. Το χειμώνα θα μπορούσε να θεωρηθεί σωστή επιλογή. Στην Ελλάδα όμως την εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού ασφαλέστερη επιλογή είναι το αντιηλιακό με χρώμα.

ΔΕΣ ΣΤΟ GALELRY ΟΣΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ


Πηγή