Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κρέμα χεριών: Το must have προϊόν ομορφιάς του φθινοπώρου – 10 για να διαλέξεις

Η ψύχρα τις πρώτες πρωινές ώρες και αργά το βράδυ είναι αισθητή τις τελευταίες ημέρες. Εγώ, προσωπικά, φορώ καθημερινά το jacket μου, ενώ ο φθινοπωρινός καιρός έχει ήδη αντίκτυπο και στην επιδερμίδα των χεριών μου.

Ναι! Ξυπνώντας σήμερα το πρωί συνειδητοποίησα ότι τα χέρια μου είναι ξηρά, άγρια και ταλαιπωρημένα. Και για όλα αυτά ευθύνονται τα πρώτα κρύα που έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Επιστράτευσα, λοιπόν, αμέσως τις κρέμες χεριών μου!

10 value for money προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να βάλεις στο νεσεσέρ σου

Κρέμα χεριών… ο σωτήρας μου

Αυτήν την περίοδο, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, η κρέμα χεριών θα γίνει το αγαπημένο σου και πιο απαραίτητο beauty item. Κι αυτό θα συμβεί για δύο πολύ βασικούς λόγους.

Πρώτον, σίγουρα ακόμα χρησιμοποιείς αντισηπτικό χεριών για την προστασία από τον Covid-19. Το αντισηπτικό, λοιπόν, αφυδατώνει και ξεραίνει τα χέρια με αποτέλεσμα να σε τραβάνε, να σε πονούν και να… θέλεις ASAP βοήθεια.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DRYBY (@drybylondon)

Όλη αυτήν την κατάσταση ενισχύει και ο καιρός και συγκεκριμένα ο κρύος αέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες. Όπως καταλαβαίνεις, μια (ή και περισσότερες) κρέμα χεριών είναι άκρως απαραίτητη και πρέπει να έχει μια θέση στο νεσεσέρ σου.

Shopping time!

Έχοντας κάνει ρεπορτάζ αγοράς κι έχοντας δοκιμάσει άπειρες κρέμες χεριών (ναι, πίστεψέ με), συγκέντρωσα στην παρακάτω gallery τις 10 πιο ενυδατικές και μυρωδάτες που θα βρεις πηγαίνοντας για beauty shopping.

Ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα των χεριών, δεν αφήνουν αίσθηση λιπαρότητας και… μοσχοβολούν. Θα τις λατρέψεις!




Πηγή