Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κυτταρίτιδα; όχι φέτος! Ετοιμάσου για καυτό κορμί στην παραλία

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, από την καθιστική ζωή και την κακή διατροφή μέχρι τα γονίδια. Οι σύγχρονες θεραπείες και οι κρέμες κατά της  κυτταρίτιδας που “κυλοφορούν”, στοχεύουν να μαλακώσουν τους ιστούς και να διεγείρουν το λεμφικό σύστημα ώστε αυτό με τη σειρά του να αντιμετωπίσει την κατακράτηση και να προσφέρει λείανση στο δέρμα. Απαλλάξου από τα ενοχλητικά βαθουλώματα που εμφανίζονται και βγες με αυτοπεποίθηση στην παραλία αυτό το καλοκαίρι ακολουθώντας αυτά που σε συμβουλεύουμε.

Κρέμες κατά της κυτταρίτιδας που μπορείς να δοκιμάσεις:

Somatoline Cosmetic

Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Εντατικό, Κρέμα.
• Η μέγιστη αδυνατιστική αποτελεσματικότητα έως και 1,7 cm σε μόνο 7 νύχτες.
• Διπλάσια αποτελεσματικότητα σε 4 εβδομάδες.
• Λειτουργεί.
• Καινοτομία με τριπλή αδυνατιστική δράση. Λιπολυτική, Αποσυμφορητική, Αντισυσσωρευτική.
• Πλούσια υφή
• Στόχος: Μία αψεγάδιαστη σιλουέτα σε μόνο 7 Νύχτες

elmass

Μέθοδος μασάζ της Elancyl για αδυνάτισμα που δημιουργήθηκε από φυσιοθεραπευτή, ειδικά σχεδιασμένη για να ευνοεί τη λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και να αποσυμφορεί τους ιστούς. Αποτελείται από ένα γάντι μασάζ και ένα ζελ κατά της κυτταρίτιδας στο ντους. Το γάντι επιτρέπει εξειδικευμένες κινήσεις που διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία και ευνοούν την αποσυμφόρηση.

 

0006168 cellulite free serum 200ml

 

 

Youth Lab Cellulite Free Serum Δραστικός Ορός για Αδυνάτισμα και Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας για κάθε τύπο δέρματος

Μέθοδοι με μηχανήματα

Ραδιοσυχνότητες: Σύμφωνα με τον ειδικό οι ραδιοσυχνότητες (π.χ. τριπολικές, τετραπολικές) έχουν καλύτερο αποτέλεσμα στη χαλάρωση μεγάλης επιφάνειας (σώμα) γιατί η ενέργειά τους διαχέεται από πολλούς πόλους σε εκτεταμένη περιοχή. Ό,τι κι αν επιλέξει ο γιατρός, ο καθηγητής τονίζει ότι πρέπει να συνδυάζονται οι ραδιοσυχνότητες με ηλεκτρομυική διέγερση (EMS) για καλύτερο αποτέλεσμα. «Μαζί με το δέρμα χαλαρώνει και ο μυς κάτω από αυτό. Τονώνοντας τον μυ τεντώνει η επιδερμίδα».

Υπέρηχοι: Οι εστιασμένοι (HIFU) έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια για το αναίμακτο λίφτινγκ που προσφέρουν. Η ενέργειά τους εστιάζει τοπικά και δρα βαθιά, στη λεγόμενη στιβάδα SMAS (στην οποία φτάνει μόνο το νυστέρι). Γνωστές συσκευές: Η πιο γνωστή συσκευή, η Ulthera (keymedical.gr), έχει λάβει έγκριση για μη επεμβατικό λίφτινγκ φρυδιών και λαιμού. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

6 προϊόντα ομορφιάς που θα σου φτιάξουν τη διάθεση αυτό το ΣΚ!


Πηγή