Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Κωδικός αραιά φρύδια: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και να κάνεις

Όταν ήμουν στο λύκειο (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) κακοποίησα τα φρύδια μου σε βαθμό που δεν μπορώ να σου εξηγήσω. Σχεδόν τα αφάνισα και σήμερα, υπομένω τα «κουσούρια» που άφησε πίσω της αυτή η κακοποίηση.

Τα φρύδια μου δεν φυτρώνουν σωστά, σε κάποια σημεία δεν φυτρώνουν καθόλου, είναι ατίθασα και για να αποκτήσουν κάποιο σχήμα ταλαιπωρήθηκα πολύ (και ταλαιπώρησα παράλληλα τα κορίτσια στα Benefit Brow Bars).

Όχι, δεν είναι τα δικά μου φρύδια αλλά δεν διαφέρουν πολύ…

Σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, είμαι και κορίτσι που δεν βάφεται ιδιαίτερα συνεπώς, το ότι πρέπει να γεμίζω τα φρύδια μου καθημερινά για να δείχνω ευπαρουσίαστη είναι μία επιπλέον ταλαιπωρία. Ξέρω ότι δεν είμαι μόνη μου σε όλα τα παραπάνω…

frydia tiktok

Eyebrow mapping: Το viral TikTok hack για τέλεια φρύδια

Πολλά κορίτσια έχουν κάνει τα ίδια λάθη και τα πληρώνουν τώρα, και ακόμα περισσότερα κορίτσια απλά δεν έχουν πυκνά φρύδια. Η φύση παίζει βρώμικα παιχνίδια μαζί μας μερικές φορές. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε και είμαι περίτρανη απόδειξη των αποτελεσμάτων.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Christina Chroni (@christinet0)

Περίμενε όμως! Μη νομίζεις ότι θα αποκτήσεις ξαφνικά φρύδια σαν της Cara Delevingne. Δεν θα συμβεί αυτό. Αυτό που θα συμβεί ωστόσο, είναι μία ορατή βελτίωση και θα σε κάνει χαρούμενη, είμαι βέβαιη. Έχουμε και λέμε…

tsibidaki

Άσε κάτω το τσιμπιδάκι

Πέτα το στα σκουπίδια βασικά. Τα φρύδια σου δεν θα τα αγγίξεις ξανά και θα εμπιστευθείς έναν ειδικό για την περιποίησή τους. Ναι, είναι ένα επιπλέον έξοδο αλλά πρέπει να το κάνεις.

Το καστορέλαιο

Το καστορέλαιο δεν είναι κάποιο μυστικό φίλτρο. Δεν θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις καινούργια φρύδια ή περισσότερα φρύδια. Αυτό που θα κάνει όμως, είναι να δυναμώσει αυτά που ήδη έχεις και να παρατείνει την διάρκεια της ζωής τους.

Castoroil macrovita 03941

Καστορέλαιο από τη Macrovita, το βρίσκεις στα φαρμακεία.

Βλέπεις, η κάθε τρίχα μένει στη θέση της για ένα συγκεκριμένο διάστημα και μετά πέφτει, για να βγει μία νέα. Το καστορέλαιο την κάνει να ζει περισσότερο και κατά συνέπεια, τα φρύδια σου δείχνουν πιο γεμάτα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλα αυτά θα συμβούν αν βάζεις ευλαβικά το καστορέλαιο κάθε βράδυ. Αν το βάζεις μία στο τόσο δεν θα γίνει τίποτα…

peripoihsh frydiwn

Έχεις ίσια φρύδια; Μάθε πώς θα τα τονίσεις σωστά (video)

Isabel Marant ham S22 007

Fake it ‘till you make it

Ξέρω ότι οι διάσπαρτες τρίχες και τα άβγαλτα φρύδια μπορεί να σε ενοχλούν, αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή. Μέχρι να καταφέρεις να τα φέρεις στο σημείο που θες, γέμιζέ τα με ένα μολύβι και με μία μάσκαρα (ο συνδυασμός και των δύο έχει το πιο φυσικό αποτέλεσμα) και πειραματίσου με άλλα μέσα (πομάδες, σκιές, κερί). Στο παρακάτω video, θα βρεις συμβουλές που θα σε βοηθήσουν.

Και να θυμάσαι: Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα απόφυγε τα ξηρά προϊόντα όπως οι πούδρες και προτίμησε προϊόντα με μία κάποια υγρασία όπως οι πομάδες. Αντίστοιχα, αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα προτίμησε πούδρες και μολύβια με κερί στη βάση τους για πιο μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.  

Μπορείς να κάνεις εμφύτευση

teigen fridia

Ναι γίνεται, το έκανε και η αγαπημένη μας Chrissy Teigen. Ο γιατρός παίρνει τρίχες από το πίσω μέρος του κεφαλιού σου και τις τοποθετεί στρατηγικά στα φρύδια σου, όπως θα έκανε και για μία μεταμόσχευση μαλλιών.

teigen fridia 2

 

Το αποτέλεσμα φαίνεται σε 4 μήνες περίπου αλλά πρόσεχε, θα πρέπει να κουρεύεις συχνά τα φρύδια σου γιατί, αυτές οι τρίχες δεν είναι φρυδιών, είναι μαλλιά, όπως αυτά που έχεις στο κεφάλι σου και μακραίνουν ανάλογα.

BROWS 0

Ξέχνα τα φρύδια όπως τα ήξερες! Η μόδα τα θέλει πολύ διαφορετικά…




Πηγή