Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κόκκινα νύχια: 10 nail art και 1 video από την Betina Goldstein

Δεν θα σου πω ψέματα, βαριέμαι λίγο τα κόκκινα νύχια. Ξέρω, είναι διαχρονικά και κομψά σαν το Γαλλικό αλλά τα βαριέμαι (όπως και το γαλλικό). Δεν τα βαριέμαι όμως όταν τα κάνει η Βetina Goldstein, η nail artist που αγαπώ εμμονικά και παρακολουθώ το Instagram της σα να ήταν πρώην μου.

Βλέπεις, η Betina κάνει τα πιο κομψά, μίνιμαλ σχέδια και λατρεύω την αισθητική της. Κυρίως όμως, δεν βαριέμαι τα σχέδιά της. Είναι ευφάνταστα χωρίς να γίνονται κραυγαλέα και αυτή είναι η τεράστια επιτυχία της που… την έκανε και nail artist του οίκου Chanel. Πίσω στα κόκκινα νύχια όμως. Η Betina κάνει τα πιο όμορφα και σήμερα θα σου το αποδείξω αφού όμως πατήσεις play για να δεις το τελευταίο video tutorial που ανέβασε.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Τέλειο; Μόλις βρήκες νομίζω, τι θα κάνεις στα νύχια σου το ΣΚ. Αν όμως δεν σε ξετρέλανε αφενός απορώ μαζί σου (γούστα είναι όμως) και αφετέρου δεν θα σε αφήσω έτσι. Στην παρακάτω gallery έχω άλλα δέκα τέλεια, κόκκινα nail art από την Betina για να τα αντιγράψεις ή απλά για να τα χαζέψεις. Enjoy και καλό ΣΚ!

Διάβασε ακόμα: Hey girl! Κάνε ένα διάλειμμα και δες 20 τέλεια nail art

 




Πηγή