Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Κόκκινο κραγιόν: Super fresh τρόποι για να το φορέσεις το πρωί + 10 θρυλικές αποχρώσεις

Το σενάριο είναι γνωστό: Ξυπνάς το πρωί και κοιτάζεσαι στον καθρέφτη. Βρίσκεις ότι είσαι κάπως άχρωμη, χρειάζεσαι μακιγιάζ αλλά η ώρα είναι περασμένη. Το foundation σε κάνει ακόμα πιο χλωμή και γενικά κάτι δεν πάει καλά.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα κόκκινο κραγιόν και σου το λέω εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) που δεν συμπαθώ τα κραγιόν γενικά. Όσο και να μην τα συμπαθώ όμως, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ (είναι αποδεδειγμένο άλλωστε) ότι το κόκκινο είναι μία κατηγορία από μόνο του.

Must read! Amazing! 20+1 Παράξενα αλλά… σημαντικά πράγματα που δεν ήξερες για το κραγιόν

Είναι σαν αξεσουάρ, μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και δεν έχει ηλικία, ώρα, εποχή ή περίσταση. Μπορεί με ένα πέρασμα να φωτίσει όλο σου το πρόσωπο, να σου δώσει στιλ και μάλιστα, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις πολλά περισσότερα με το μακιγιάζ σου.

Και μιας που το έφερε η κουβέντα… Έλα να δούμε 5 super fresh τρόπους με τους οποίους μπορείς να το φορέσεις το πρωί και να ανεβάσεις τη διάθεσή σου ενώ παράλληλα θα απογειώνεις το στιλ σου. Έχουμε και λέμε…

Με λίγη λευκή σκιά

Συνδύασέ το με λίγη λευκή σκιά στο άνω βλέφαρο και καλοχτενισμένα φρύδια για να φωτίσεις το βλέμμα και όλο σου το πρόσωπο ταυτόχρονα.

tropoi na foreseis to kokkino kragion 2

Αν με ρωτάς, το συγκεκριμένο look το προτιμώ χωρίς μάσκαρα αλλά you do you girl!

Μόνο με μάσκαρα

Η μάσκαρα σε κάνει να δείχνεις πιο… ξύπνια ενώ το κόκκινο κραγιόν, σε κάνει να δείχνεις ότι έχεις προσπαθήσει με το μακιγιάζ σου ενώ σου έχει πάρει λιγότερο από 5 λεπτά.

tropoi na foreseis to kokkino kragion 3

Αν με ρωτάς, αυτό το look μου αρέσει με βρεγμένα μαλλιά ή χαμηλή, sleek αλογοουρά.

Εδώ θα βρεις τα καλύτερα nude κραγιόν

Με ρουζ στα βλέφαρα

Ναι, στα βλέφαρα! Το ρουζ, μπορεί να δώσει λίγο χρώμα στο πρόσωπό σου και να φωτίσει τα μάτια σου, δημιουργώντας ένα matchy, αλλά και αρμονικό αποτέλεσμα.

tropoi na foreseis to kokkino kragion 4

Αν με ρωτάς, θα ήθελα αυτό το look χωρίς μάσκαρα και με φροντισμένα φρύδια.

Με μπρόνζερ και ρουζ

Δώσε χρώμα στο πρόσωπό σου με λίγο bronzer και ρουζ (πάντα μαζί) και έτσι, το κόκκινο κραγιόν θα σε κάνει να δείχνεις sexy και φρέσκια στο λεπτό.

tropoi na foreseis to kokkino kragion 5

Αν με ρωτάς, θα ήθελα αυτό το look με μαλλιά πιασμένα και ελάχιστο highlighter.

Διχρωμία

Μπλέξε το κόκκινο κραγιόν σου με ένα φούξια στο άνω και το κάτω χείλος και θα τραβήξεις τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους.

tropoi na foreseis to kokkino kragion 6

Αν με ρωτάς, αυτό το τρικ λειτουργεί καλύτερα με λαμπερά και όχι ματ κραγιόν… το πρωί.

Και τώρα που είδες ότι μπορείς να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν από την ώρα που ξυπνάς, δες και τις 10 θρυλικές αποχρώσεις που πάνε σε όλες και πρέπει να δοκιμάσεις έστω μία φορά στη ζωή σου. Υπάρχει ένα για κάθε budget!

Πριν φύγεις δες 10 εμφανίσεις celebrities με iconic κραγιόν-Σκέτη έμπνευση!


Πηγή