Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Κόλλησες ψείρες; Μην ντρέπεσαι… Συμβαίνει! Διάβασε τι μπορείς να κάνεις

Οι ψείρες δεν είναι κάτι το οποίο απασχολεί μόνο τα παιδιά. Και οι ενήλικες μπορούν να κολλήσουν ψείρες αν έρχονται σε επαφή με παιδιά (γονείς, νονές, νονοί, θείοι, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι) και δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι για αυτό. Οι ψείρες βλέπεις δεν λογαριάζουν ηλικία και, σε αντίθεση με το τι μπορεί να νόμιζες, προτιμούν καθαρά μαλλιά και κεφάλια! Ωραία όλα αυτά αλλά τι κάνεις αν ανακαλύψεις; Πως το αγαπημένο σου βαφτιστήρι σε κόλλησε ψείρες; Αρχικά πας στο φαρμακείο…

Σύμφωνα με τις μαμάδες εδώ στο queen.gr το Lice Free Set της Frezyderm είναι το πιο αποτελεσματικό και ασφαλές «σύστημα» που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Αφού κάνει για τα παιδάκια κάνει και για εσένα! Ακολουθείς πιστά τις οδηγίες και χτενίζεις ΠΟΛΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ τα μαλλιά σου με το ειδικό χτενάκι και απαλλάσσεσαι! Για να μην σου ξανασυμβεί τώρα υπάρχουν οι εξής τρόποι. Πρώτα από όλα, στο φαρμακείο υπάρχουν ειδικά σπρέι για πρόληψη όπως το Μηλόξυδο της; Κορρές.

3500006 vinegar lotion

Έπειτα, υπάρχει η βαφή! Αποδεδειγμένα, οι ψείρες δεν πλησιάζουν τα βαμμένα μαλλιά και αν δεν έχεις ξαναβάψει τα δικά σου, ένα Gloss στο κομμωτήριο ίσως σε σώσει μία για πάντα από τις ψείρες. Τέλος, το κόλπο που έκανε η δική μου μητέρα όσο ήμουν στο σχολείο και ποτέ δεν κόλλησα ψείρες (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) ήταν να ψεκάζει το κεφάλι μου με λακ συνεπώς το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Σε κάθε περίπτωση, δεν θέλω να ντρέπεσαι καθόλου, όλοι έχουμε κολλήσει ψείρες κάποια στιγμή μεγάλοι ή μικροί και το θέμα αντιμετωπίζεται πανεύκολα!

Διάβασε ακόμα: Αξίζει να επενδύσεις στα extensions φρυδιών; Τι περιλαμβάνει η τοποθέτηση; Ρωτήσαμε και μάθαμε


Πηγή