Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Λάδι καθαρισμού προσώπου: Γιατί να το βάλεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου (+10 λαδάκια για να διαλέξεις)

Ο καθαρισμός προσώπου είναι βασική συνήθεια στην καθημερινότητά μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη φροντίσω την επιδερμίδα μου πρωί και βράδυ και να μην κάνω τα πάντα, ώστε να απομακρύνω και τον τελευταίο ρύπο, αλλά και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ.

Πίστεψέ με! Αν παραλείπεις αυτό το βήμα, είναι βέβαιο πως θα έχεις θαμπή και κουρασμένη όψη στην επιδερμίδα σου. Αν το κάνεις ευαγγέλιο, τότε θα χαίρεσαι να σου λένε όλοι τι υπέροχο δέρμα που έχεις.

Που λες… Ανάμεσα σε άπειρα καλλυντικά που λαμβάνω καθημερινά για να μπορώ να ενημερώνω κι εσένα για τα νέα trends & must-haves, λάτρεψα τα λαδάκια καθαρισμού προσώπου. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να σου πω τα πάντα για αυτά!

Καθαρισμός προσώπου στο σπίτι: 5 βήματα για αποτοξίνωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας

Γιατί να χρησιμοποιήσεις λάδι καθαρισμού προσώπου

Το λάδι καθαρισμού προσώπου είναι ό,τι πιο απαλό μπορείς να βάλεις πάνω στην επιδερμίδα σου. Ναι! Κι εσύ με λιπαρό δέρμα μπορείς άνετα να χρησιμοποιείς λαδάκι καθαρισμού. Όχι μόνο δεν θα κάνει πιο λιπαρό το δέρμα σου, αλλά θα το περιποιηθεί όπως ακριβώς του αξίζει.

via GIPHY

Για να καταλάβεις γιατί το λαδάκι είναι hero προϊόν περιποίησης και γιατί το λατρεύω, θα σου πω απλά πως πρώτα διαλύει τους ρύπους και το μακιγιάζ και μετά τα απομακρύνει. Αυτό σημαίνει πως έχει την ικανότητα να αφήνει πεντακάθαρο το δέρμα, χωρίς απολύτως κανένα ίχνος μακιγιάζ ή βρωμιάς. Χωρίς να χρειαστεί να επιστρατεύσεις και κάποιο άλλο προϊόν για να διώξεις ό,τι έχει απομείνει.

Πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά το λαδάκι καθαρισμού

Τρία είναι τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις τέλεια την επιδερμίδα του προσώπου σου με ένα λάδι καθαρισμού.

#1 Άπλωσε το λάδι σε στεγνό δέρμα

Ναι! Δεν χρειάζεται να ρίξεις νερό στο πρόσωπό σου για να χρησιμοποιήσεις το λαδάκι. Το δέρμα σου πρέπει να είναι εντελώς στεγνό.

#2 Μασάζ με τα δάχτυλα

Χρησιμοποίησε τις άκρες των δαχτύλων σου και κάνε ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο, ώστε να απλωθεί παντού το λάδι.

#3 Υγρό, ζεστό πανί

Χρησιμοποίησε ένα υγρό, ζεστό πανί για να απομακρύνεις το έλαιο μαζί με τους ρύπους και το μακιγιάζ από το πρόσωπό σου. Έτοιμη!

Μη φύγεις! Σου έχω στην gallery 10 τέλεια λάδια καθαρισμού για να διαλέξεις!


Πηγή