Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Λαμπερή επιδερμίδα κι αυτό το καλοκαίρι, με τη χρήση ενός μόνο προϊόντος!

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και οι ανάγκες της επιδερμίδας μας αρχίζουν να αυξάνονται. Όλες μας, λίγο ή πολύ, τους καλοκαιρινούς μήνες νιώθουμε το δέρμα μας λιγότερο ενυδατωμένο, θαμπό, ενώ κάποιες φορές κάνουν την εμφάνισή τους κάποια σημάδια ή πανάδες που μόνο άγχος μας προκαλούν. Έτσι, καταφύγαμε στη γνώμη του ειδικού! Η αισθητικός Ελένη Παπαδοπούλου, μας δίνει χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να μείνουμε λαμπερές, με ενυδατωμένη και υγιή επιδερμίδα και το καλοκαίρι… κι όλα αυτά με τη χρήση ενός μόνο προϊόντος, του αγαπημένου και μοναδικού Bio-Oil.

-Κυρία Παπαδοπούλου, ποιο είναι τελικά το μυστικό της επιτυχίας του BioOil;

Για κάθε γυναίκα, το Bio-Oil εκτός από ένα προϊόν αντιμετώπισης συγκεκριμένων «αναγκών» της επιδερμίδας της, συμβολίζει μια διαφορετική εμπειρία, μια διαφορετική ανακάλυψη στην αναζήτηση της βαθιάς περιποίησης της επιδερμίδας της. Κάθε σταγόνα του είναι και ένα μυστικό περιποίησης! Η σύνθεση του Bio-oil είναι αυτή που το κάνει μοναδικό στις καρδιές όλων των γυναικών. Χάρη στο πατενταρισμένο συστατικό PurCellin Oil™ και στα φυσικά συστατικά που περιέχει, απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και προσφέρει ενυδάτωση χωρίς κανένα ίχνος λιπαρότητάς σε σύγκριση με τα συνηθισμένα έλαια.

-Πώς λειτουργεί το PurCellin Oil σε συνδυασμό με τα φυσικά συστατικά του Biooil;

Το PurCellin Oil™ ενισχύει την δραστικότητα και βοηθάει στην άμεση απορρόφηση των βασικών συστατικών του Bio-Oil. Οι Βιταμίνες  A και E, η καλέντουλα, η λεβάντα, το δενδρολίβανο και το χαμομήλι, αυξάνουν την απαραίτητη προστασία και παρέχουν άμεση θεραπευτική δράση, χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητας. Επίσης τα συστατικά που περιέχει, ενυδατώνουν και συγκρατούν τα επίπεδα της υγρασίας του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, απαλή και φωτεινή.

-Αν έπρεπε να επιλέξετε πέντε από τις πολλές χρήσεις του, ποιες θα ήταν αυτές;

Μου βάζετε δύσκολα καθώς πραγματικά δεν ξέρω ποια από όλες να πρωτοδιαλέξω. Ομολογώ, ότι το χρησιμοποιώ καθημερινά για πολλούς λόγους, αλλά οι αγαπημένες μου παραμένουν οι παρακάτω:

–          Η βελτίωση της υφής και του χρώματος των ουλών.

–          Η ανακούφιση και η καταπράυνση που προσφέρει από τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την αποτρίχωση.

–          Η λείανση των λεπτών γραμμών του προσώπου..

–          Η ενίσχυση της φυσικής υγρασίας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

–          Η θρέψη και η ενυδάτωση της επιδερμίδας μετά το μπάνιο.

-Αν κάτι απασχολεί τις γυναίκες στο 100% είναι η εμφάνιση ρυτίδων. Πώς πιστεύετε πως μπορεί το BioOil να συμβάλλει στη λείανσή τους; Και κατ’ επέκταση στη πρόληψη της γήρανσης;

Όσο μεγαλώνουμε, η όψη της επιδερμίδας μας αλλάζει. Οι πιο συχνές και ορατές αλλαγές, έχουν να κάνουν με την εμφάνιση ρυτίδων, που συνήθως συνδέονται με τη διαδικασία της γήρανσης. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τη μείωση της ελαστικότητας του δέρματος. Το Bio‑Oil περιέχει πολλά δραστικά συστατικά που ενισχύουν την επιδερμίδα, κάνοντάς την πιο απαλή, πιο σφριγηλή και λεία. Ταυτόχρονα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, βελτιώνοντας τη δομή της και μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

-Εσείς, θα το προτείνατε ακόμα και για την πρόληψη και μείωση των ραγάδων εγκυμοσύνης;

Το Bio-Oil, εδώ και 20 χρόνια χρησιμοποιείται με ασφάλεια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, προλαμβάνει την εμφάνιση ραγάδων και μειώνει τις ήδη υπάρχουσες. Η μοναδική του φόρμουλα, το καθιστά απαραίτητο για πρόληψη πολλών αναγκών που εμφανίζονται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ανακουφίζει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Προλαμβάνει την εμφάνιση δυσχρωμιών λόγω των ορμονικών διαταραχών. Μετά από επιστημονικές μελέτες έχει αποδειχθεί πως το Purcellin OilTM είναι κατάλληλο για χρήση ακόμη και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες λόγω της υποαλλεργικής του σύστασης. Η χρήση του πρέπει να είναι 2 φορές την ημέρα μετά τον 4ο-3ο  μήνα της εγκυμοσύνης. 


Πηγή