Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Λατρέψαμε την αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Μπεκατώρου

Αλλαγών συνέχεια και η σημερινή για την ελληνική showbiz, αφού μετά την Νάντια Μπουλέ και την Βίκυ Καγιά, μία ακόμη celebrity κυρία αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Ευτυχώς όμως εδώ δεν είχαμε καρέ, αλλά κάτι εξίσου απρόσμενο και τολμηρό.

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν υπέκυψε στο κοντό καρέ όπως οι δύο παρουσιάστριες, έκανε όμως κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Δεν θα σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνία -εκτός και αν έχεις ήδη δει την φωτογραφία της στο Instagram account της– και θα σου πούμε πως η παρουσιάστρια έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες.

 

New look @mariampekatwrou #newthings #newseason #ant1 #stillstanding #backtowork #photoshooting @rrevi @christos_alexandropoulos @stefanos.vasilakis @ant1tv

A post shared by Elsa Protopsalti (@elsaprotopsalti) on Sep 7, 2017 at 2:43am PDT

Και ξέρεις κάτι μας άρεσε πολύ και πιστεύουμε πως πραγματικά της ταιριάζει απόλυτα. Δεν πείραξε ιδιαίτερα το μάκρος τους, πιθανότατα έκανε έναν απλό καθαρισμό, όμως αποφάσισε να κόψει αφέλειες και ήταν πραγματικά μία απρόσμενη αλλαγή, η οποία μας εξέπληξε ευχάριστα.

 

#Repost @rrevi (@get_repost) ・・・ @mariampekatwrou new look @elsaprotopsalti @stefanos.vasilakis @christos11_6

A post shared by @mariampekatwrou on Sep 7, 2017 at 3:01am PDT


Πηγή