Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Λατρεύεις τις ματ σκιές ματιών; Τότε πρέπει να δεις τη νέα παλέτα της Urban Decay!

Η Urban Decay παρουσιάζει τη Naked Ultimate Basics—την παλέτα ματ σκιών ματιών- που ΔΕ γίνεται να μην σε ξετρελάνει και αν είσαι fan της UD ζητούσες απεγνωσμένα τόσο καιρό! 12 ολοκαίνουργιες, άκρως απαραίτητες ματ ουδέτερες αποχρώσεις που καλύπτουν όλη τη γκάμα από τις ψυχρές μέχρι τις θερμές, συν μία ημί-ματ ιδανική για highlighting, θα γίνουν οι απόλυτοι σύμμαχοί σου που δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ! Δεν πρόκειται απλώς για νέα χρώματα, αλλά για αποχρώσεις που υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο σε αυτήν την παλέτα—εντελώς διαφορετικές από αυτές των Naked Basics και Naked2 Basics.

Ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, από την πορσελάνινη μέχρι τη σταρένια και την πιο σκούρα, ενώ μπορούν να εφαρμοστούν μεμονωμένα για ένα απαλό, απόλυτα ματ look, ή να συνδυαστούν με τις αγαπημένες σου, τολμηρές αποχρώσεις της UD. Κάθε σκιά της Naked Ultimate Basics έχει πλούσια, βελούδινη υφή για τέλεια εφαρμογή και ασύγκριτη αναμειξιμότητα, για υπέροχα, λαμπερά, ματ looks.

naked ultimatebasics alt1

Εξοπλισμένη με ένα καθρεφτάκι κανονικού μεγέθους και ένα διπλό πινέλο, η τετράγωνη χρυσή θήκη έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις το απόλυτο Naked look σε χρόνο μηδέν. Το Blending Brush είναι ιδανικό για άψογη, αλάνθαστη εφαρμογή των σκιών, ενώ το Smudger Brush για να σβήσεις με ακρίβεια το χρώμα στη γραμμή των βλεφαρίδων και να δημιουργήσεις το τέλειο smoky look.

naked ultimatebasics alt2

Όλες οι σκιές διαθέτουν την τεχνολογία μας Pigment Infusion System™, το αποκλειστικό μείγμα συστατικών που δίνει σε κάθε απόχρωση βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα, εξαιρετική αντοχή και αναμειξιμότητα.

 

 


Πηγή