Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Λουλούδια και αρώματα συναντούν την υψηλή ραπτική!

Η ομορφιά των λουλουδιών και τα υπέροχα αρώματά τους μπορούν να αναδείξουν την πιο θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας… και αυτό, το LUX το γνωρίζει πολύ καλά!

Το LUX από το ξεκίνημά του συνδέθηκε με τη μόδα μέσω εντυπωσιακών συνεργασιών με πασίγνωστα fashion icons της εποχής, όπως η Marilyn Monroe και η Αudrey Hepburn. Φέτος το LUX πιστό στην αγάπη του για τη γυναίκα, την ομορφιά και την τέχνη   έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να «αγκαλιάσει» τη θηλυκότητα με το «Art of Senses» και το πολλά υποσχόμενο sequel : «Αrt of Senses – Τhe Fashion Edition»!

To   LUX φέτος συναντά ξανά τη μόδα και με πηγή έμπνευσης τη σειρά αφρόλουτρων με άρωμα που διαρκεί για 8 ώρες, σε καλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι όπου αρώματα και fashion μοτίβα αλληλοσυμπληρώνονται για να αναδείξουν τον πιο «Υπέροχα Εσύ» εαυτό σου.

Με πρωταγωνίστρια τη γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιό Ευαγγελία Συριοπούλου και σε συνεργασία με τη σχολή μόδας PANSiK, το διαχρονικά αγαπημένο αφρόλουτρο εξυμνεί τη γυναικεία γοητεία με όχημα την υψηλή ραπτική και   οδηγό τα 7 ακαταμάχητα αφρόλουτρα LUX που θα σε σαγηνεύσει.

Η πανέμορφη Ευαγγελία, αναλαμβάνει να συναντήσει 7 απόφοιτους designers της σχολής PANSiK και να τους καθοδηγήσει σε ένα ταξίδι δημιουργίας 7 μοναδικών φορεμάτων εμπνευσμένα από τι άλλο; Tα υπέροχα αφρόλουτρα LUX.

 Εσύ θέλεις να συμμετέχεις στο ταξίδι του LUX και να αναδείξεις την πιο θηλυκή πλευρά σου; Πολλές εκπλήξεις σε περιμένουν σε αυτό το project γι αυτό….μείνε συντονισμένη στα social media του LUX!


Πηγή