Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της Βίκυς Καγιά

Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις λίγες ημέρες και ήδη οι παρουσιάστριες και μέλη κριτικών επιτροπών στην τηλεόραση έχουν αρχίσει να πραγματοποιούν γιορτινές και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Και να μας δίνουν, παράλληλα, ιδέες για τα beauty looks που θα κάνουμε κι εμείς στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Είδες χθες στο GNTM3 τη Βίκυ Καγιά; Εμείς εντυπωσιαστήκαμε πολύ με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Η make up artist και hairstylist, Χαρά Παπανικολάου, η οποία επιμελείται κάθε εβδομάδα το look της fashion expert έκανε πάλι… το θαύμα της. Το αποτέλεσμα ήταν ultra sexy και κομψό ταυτόχρονα. Γι’ αυτό, λοιπόν, δεν μείναμε άπραγες. 

Αποφασίσαμε και αυτήν την Τρίτη να καλέσουμε τη Χαρά (Instagram: @hara_papanicolaou) και να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για το beauty look της αγαπημένης μας, Βίκυς Καγιά. Φυσικά, η Χαρά- όπως πάντα- μας απάντησε πολύ ευγενικά και έλυσε όλες τις απορίες μας.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Papanicolaou (@hara_papanicolaou)

«Στα μαλλιά κάναμε χωρίστρα στη μέση και ελαφρύ σπάσιμο με σίδερο. Εγώ την αποκαλώ ισιωμένη μπούκλα. Όπως είδες, τα μαλλιά γυρνούν στις άκρες ελαφρώς προς τα μέσα. Θέλαμε ένα ατημέλητο και sexy αποτέλεσμα και το πετύχαμε», μας αποκάλυψε η Χαρά.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Δε μας άφησε, όμως, έτσι. Μας μίλησε και για το μακιγιάζ της Βίκυς, ενώ μας μας είπε και ποιο ήταν αυτό το φανταστικό κόκκινο κραγιόν που χρησιμοποίησε. «Στο άνω βλέφαρο βάλαμε σκούρο καφέ μολύβι και τρεις διαφορετικές σκιές σε καφέ αποχρώσεις. Το μολύβι το έσβησα με τη σκιά. Στην ουσία, κάναμε smoky eyes. Μολύβι τής έβαλα και μέσα στο μάτι. Εννοείται- όπως πάντα- κάναμε γυαλάδες με highlighter. Κάναμε, όμως, και contouring με λίγη τερακότα. Αυτό το ανεπανάληπτο κατακόκκινο κραγιόν που έβαλα στη Βίκυ, και για το οποίο με ρωτούν όλοι, είναι το Armani, Rouge d’ Armani Matte Lipstick στην απόχρωση 402», ολοκλήρωσε η Χαρά Παπανικολάου. Κι εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για την αποψινή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά και για ένα beauty look, που σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον! Stay tuned, λοιπόν…

Διάβασε ακόμα: Αυτό το συστατικό καταπολεμά τη λιπαρότητα και την αφυδάτωση της επιδερμίδας




Πηγή