Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μάθε κάθε πότε πρέπει να αντικαθιστάς το beauty blender σου

Το beauty blender είναι ένα βασικό εργαλείο μακιγιάζ για τις περισσότερες γυναίκες και μια πραγματική καινοτομία, που έχει κάνει πολύ πιο εύκολη τη… ζωή μας. Από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά, δηλαδή στις αρχές της δεκαετίας του 2000, μας έλυσε κυριολεκτικά τα χέρια.

Γιατί; Διότι μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τέλειο blending σε διάφορα προϊόντα, όπως το highlighter με το ρουζ, ενώ διευκολύνει πολύ την εφαρμογή του foundation. Ή μάλλον καλύτερα… Κάνει το make up να μοιάζει ένα με την επιδερμίδα μας, δημιουργεί ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και ένα υπέροχο φινίρισμα.

Ήξερες, όμως, ότι όπως και τα πινέλα μακιγιάζ σου, έτσι και το beauty blender σου θέλει την απαραίτητη φροντίδα; Αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι πως το συγκεκριμένο tool ομορφιάς πρέπει να το πλένεις για να μην εμφανίζεις ερεθισμούς στο πρόσωπο από την επαναλαμβανόμενη χρήση του, αλλά και για να κάνει σωστά τη δουλειά του. Καλό είναι, λοιπόν, μια φορά την εβδομάδα να καθαρίζεις το σφουγγαράκι του μακιγιάζ σου ρίχνοντας πάνω του νερό και baby shampoo.

Σε δεύτερη φάση και όταν πια έχει χαλάσει το beauty blender σου, καλό είναι να το αντικαθιστάς. Δεν αντέχει, άλλωστε, για μια ζωή. Θα μας πεις τώρα… Πώς καταλαβαίνεις ότι το σφουγγαράκι σου είναι για πέταμα; Γενικότερα, τα beauty blenders έχουν περίπου τρεις με έξι μήνες διάρκεια ζωής. Τα σημάδια, όμως, που θα βρεις στην παρακάτω gallery θα σε κάνουν να καταλάβεις μετά βεβαιότητας ότι χρειάζεσαι ένα νέο σφουγγαράκι.

Cover photo: @beautyblender

Διάβασε ακόμα: 3 εντυπωσιακά hair color trends του φετινού καλοκαιριού


Πηγή