Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μάθε ποια μάσκαρα σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Η μάσκαρα είναι ένα από τα προϊόντα μακιγιάζ που όλες… ΟΛΕΣ έχουμε στο νεσεσέρ μας. Είτε είσαι τακτική Παρθένος, παθιασμένη Σκορπιός ή ξεχασιάρα Ιχθύς, έχεις μία μάσκαρα η οποία δίνει στις βλεφαρίδες σου αυτό το κάτι παραπάνω όποτε το έχεις ανάγκη. Είχες σκεφτεί λοιπόν ότι το ζώδιό σου μπορεί να παίξει ρόλο στην επιλογή της μάσκαρά σου;

Κι όμως! Κάποια χαρακτηριστικά του ζωδίου σου επηρεάζουν τις απαιτήσεις σου και αυτές οι απαιτήσεις είναι η κινητήριος δύναμη που σε κάνει να επιλέγεις το ένα προϊόν αντί για το άλλο. Είναι απόλυτα λογικό αν το σκεφτείς!

Μία δυναμική γυναίκα θα διαλέξει διαφορετική μάσκαρα από ότι μία πιο συνεσταλμένη ή ρομαντική. Αντίστοιχα, μία Καρκίνος θα διαλέξει διαφορετική μάσκαρα από  ότι μία Κριός ή μία Λέων. Και τι γίνεται με τις ανάγκες των βλεφαρίδων θα αναρωτιέσαι…

Οι ανάγκες των βλεφαρίδων σου θα ικανοποιηθούν από την πλειοψηφία των μάσκαρα. Το θέμα είναι να υποστηρίξεις το αποτέλεσμα με το αντίστοιχο attitude και να βρεις ένα προϊόν που ενισχύει την προσωπικότητα που προβάλλεις μέσα από το μακιγιάζ σου.

Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν, αναζητήσαμε την τέλεια για κάθε ένα από τα δώδεκα ζώδια και συγκεντρώσαμε τα ευρήματά μας στην παρακάτω gallery. Δες λοιπόν ποια μάσκαρα είναι ιδανική για εσένα σύμφωνα με το ζώδιό σου και απόκτησέ τη σύντομα!

Διάβασε ακόμα: Ξανθιές vs Μελαχρινές! Εσύ πως προτιμάς τις αγαπημένες μας celebrities;


Πηγή