Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μάθε ποιο χρώμα είναι το απόλυτο φετίχ της Kim Kardashian

Αν και γενικά η διάσημη τηλεπερσόνα κατά καιρούς μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές και δυναμικές εμφανίσεις τόσο σε μακιγιάζ όσο και σε fashion styling, αντίθετα για τα νύχια της προτιμά και επιλέγει πολύ «ήσυχες», nude αποχρώσεις. Όπως η ίδια έγραψε στο προσωπικό της app, «Ομολογώ πως στο παρελθόν έχω δοκιμάσει μερικά πολύ τρελά trends όσον αφορά το μανικιούρ μου, όπως φλούο βερνίκια, piercing και επίσης διατηρούσα πολύ μακρύ μήκος. Πλέον όμως, στην καθημερινότητά μου, προτιμώ πιο ουδέτερα, γήινα και nude χρώματα καθώς και φυσικό, πιο κοντό μήκος».

Βασικοί  λόγοι για να ακολουθήσεις το trend της Kim:

Α. Είναι αλήθεια πως οι μπεζ αποχρώσεις στα νύχια είναι πάντα μια ασφαλής και κομψή επιλογή για κάθε γυναίκα, για κάθε τύπο και κάθε ηλικία.

Β. Ταιριάζει χρωματικά με όποιο outfit και αν επιλέξεις, επίσημο ή casual

Γ. Φυσικά μη νομίζεις πως είναι βαρετές και συγκεκριμένες. Tα μεγάλα brands καλλυντικών έχουν εμπλουτίσει το χρωματολόγιό τους, με nude βερνίκια νυχιών που έχουν ως βάση τους το ροζ, το λευκό, το καφέ, το μπεζ….έτσι οι επιλογές σου ποικίλουν και συνεπώς και η shopping λίστα σου.

Δ. Τα nude βερνίκια δείχνουν τέλεια όχι μόνο σε κοντά αλλά και μακριά νύχια, σε αντίθεση με τα έντονα χρώματα.

E. Είναι μία πολύ καλή επιλογή αν κάνεις ημιμόνιμο μανικούρ γιατί μπορείς να παρατείνεις την επόμενη επίσκεψη στο nail studio. ( H αντίθεση δεν είναι τόσο έντονη όταν το νύχι μεγαλώνει)

 

 

60f70059aa04e2cd21026c5bc07ba493


Πηγή