Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Μάθε πως θα απαλλαγείς από τους πόρους στο πρόσωπό σου

πόροι καθώς και άλλου τέτοιου είδους ατέλειες, δεν εμφανίζονται μόνο στην εφηβεία αλλά ακόμα και στις μεγαλύτερες ηλικίες . Φυσικά σε κάθε περίπτωση, επιδεινώνονται λόγω των επιθέσεων που δέχεται το δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας την υφή του τραχιά και ανομοιογενή. Με την πάροδο του χρόνου όμως, η παραγωγή σμήγματος μεταβάλλεται εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών, η ξηρότητα του δέρματος αυξάνεται καθώς τα κύτταρα γίνονται πιο ώριμα λόγω της διαδικασίας της γήρανσης και δεν ανανεώνονται με ταχύ ρυθμό. Το αποτέλεσμα, είναι η εμφάνιση διεσταλμένων, ορατών πόρων που τονίζονται ακόμα πιο πολύ με το μακιγιάζ. Tα εξελιγμένα προϊόντα που θα βρείς στην αγορά όχι μόνο καμουφλάρουν το πρόβλημα αλλά μέσα από τη συστηματική χρήση τους υπόσχονται μακροπρόθεσμα να σε απαλλάξουν ολοκληρωτικά από τέτοιου είδους ατέλειες.

 

 

 

Το Micro-Blur Skin Perfector της Kiehl’s είναι μια εκλεπτυσμένη σύνθεση, που έχει τη μορφή υδάτινου γαλακτώματος, για να είναι   ανάλαφρο στην υφή και την εφαρμογή. Περιέχει φωτοαντανακλαστικά μόρια, για να μεταμορφώνει ορατά την επιδερμίδα, χαρίζοντας λεία, καθαρή όψη. Επιπλέον, χάρη στο λιπο-υδροξύ-οξύ (LHA)  συμβάλλει στη βελτίωση της υφής, στη μείωση των γραμμών και στην εξασθένιση των πόρων.Μπορείς να το  χρησιμοποιείς το πρωί μετά το αντηλιακό προϊόν, ή μετά την BB Cream. , ή και το βράδυ ως το τελευταίο βήμα της καθημερινής περιποίησης.

2219868

Το primer προσώπου The Porefessional της Benefit προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί το μακιγιάζ, βελτιώνοντας την όψη και την υφή του. Απαλύνει εντυπωσιακά την εμφάνιση των πόρων, των ρυτίδων και των σημαδιών, ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα απαλή αίσθηση, λεία υφή και ομοιομορφία Με τον τρόπο αυτό το make up απλώνεται καλύτερα, δεν συγκεντρώνεται στα προβληματικά σημεία του προσώπου μας και το αποτέλεσμα δείχνει φυσικό και τελειοποιημένο. Παράλληλα το Porefessional επιτείνει τη διάρκεια του foundation, αλλά και των υπόλοιπων προϊόντων που θα ακολουθήσουν.

Belk copy

Η σειρά  Pore Refining Solutions της Clinique, περιλαμβάνει τον ορό Refining Correcting Serum. Μειώνει την εμφάνιση των πόρων σε μόλις 2 εβδομάδες. Λειτουργεί με 3 τρόπους:  Ενθαρρύνει την σωστή διαδικασία ωρίμανσης των κυττάρων, χάρη στο εκχύλισμα Padina Pavonica (φύκι της Μεσογείου)- γνωστό για τις ιδιότητες αντιγήρανσης που διαθέτει-  προωθεί τη σύνθεση του κολλαγόνου και διασφαλίζει την πλήρη ανάπτυξη των επιδερμικών κυττάρων, για να ανατρέψει τη δημιουργία των δερματικών πόρων. Ταυτόχρονα, ελέγχει την παραγωγή σμήγματος, εντοπίζοντας τις περιοχές της επιδερμίδας στις οποίες υπάρχει υπερβολική έκκριση για να προσφέρει ισορροπία


Πηγή