Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Μάκρυναν οι αφέλειές σου; Δες πως θα τις φρεσκάρεις μόνη σου…

Οι αφέλειες βρίσκουμε πως είναι super hot και εντυπωσιακές. Μπορούν ακόμα και τις πιο βαρετές hair days πιο ενδιαφέρουσες και δίνουν άπειρους πόντους στιλ. Είναι όμως και μία μεγάλη δέσμευση. Χρειάζονται φρεσκάρισμα και πολύ συχνά styling. Λίγο αφρό, λίγη λακ, λίγο ζελέ, ένα πέρασμα με την πρέσα ή το ψαλίδι… Οι αφέλειές σου θα χρειαστούν κάτι από τα παραπάνω κάποια στιγμή και σίγουρα θα χρειαστούν τριμάρισμα μία φορά τον μήνα.

Κάπως έτσι καταλήγεις να πηγαίνεις στο κομμωτήριο συχνότερα από ότι υπολόγιζες ή να ζεις με τσιμπιδάκια στο κεφάλι μέχρι να βρεις χρόνο (ίσως και χρήματα) για να κλείσεις ένα ραντεβού. Είπαμε, οι αφέλειες είναι μία μεγάλη δέσμευση όμως τα πράγματα δεν χρειάζονται να είναι τόσο πολύπλοκα. Αν έχουν μακρύνει οι αφέλειές σου και δεν έχεις σκοπό να τις αφήσεις στην ησυχία τους, μπορείς να τις φρεσκάρεις μόνη σου.

Alexander Wang bbt S16 004

Ξέρω, ξέρω, έχεις ακούσει ιστορίες τρόμου για τριμάρισμα στο σπίτι που δεν πήγε καθόλου καλά όμως, δεν είναι πάντοτε έτσι. Δεν λέω πως πρόκειται για μία πανεύκολη και γρήγορη διαδικασία. Αντιθέτως! Είναι μία διαδικασία που πρέπει να σκεφτείς καλά, να υπολογίσεις σωστά και κυρίως, μία διαδικασία για την οποία πρέπει να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Πως θα προετοιμαστείς;

Altuzarra bbt F17 019

Αφενός θα προμηθευτείς ένα καλό ψαλίδι. Αν πρόκειται να κάνεις μόνη σου το τριμάρισμα των αφελειών σου από τώρα και στο εξής, είναι απαραίτητο να προμηθευτείς ένα πολύ καλό ψαλίδι. Έπειτα πρέπει να δεις πολλά tutorials και να καταλήξεις σε αυτό που μπορείς να αντιγράψεις. Το βασικότερο όμως είναι να διαθέσεις άφθονο χρόνο και να οπλιστείς με υπομονή.

Annakiki bbt S20 033

Είναι πάντα καλύτερα να ξεκινάς αργά, με σταθερά βήματα (και χέρι) παρά να κόψεις βιαστικά και πολύ και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό στην πορεία. Για να σε βοηθήσουμε στο εγχείρημά σου, είδαμε πάρα πολλά tutorials στο YouTube ώστε να μην χρειαστεί να κάνεις το ίδιο και καταλήξαμε στο καλύτερο. Είναι το παρακάτω. Δες το και συνέχισε να διαβάζεις.

Όπως είδες, τα βήματα είναι απλά και αυτά που θα χρειαστείς ελάχιστα. Το μόνο που θέλω να τονίσω πριν σε αφήσω είναι να το σκεφτείς καλά, να πάρεις το χρόνο σου και να δεις και το παρακάτω βίντεο για να καταλάβεις τι θα σου συμβεί αν κάνεις τις λάθος κινήσεις. Καλή επιτυχία…

Διάβασε ακόμα: 10+1 concealers που εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους με ένα πέρασμα!


Πηγή