Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μάντεψε ποια star έκανε το πιο εντυπωσιακό καρέ κούρεμα ever

Μας έχει συνηθίσει σε πειραματισμούς στα μαλλιά της. Δεν είναι η πρώτη φορά που τολμά την αλλαγή. Άλλωστε, είναι ένα κορίτσι τολμηρό, sexy, γοητευτικό και… απρόβλεπτο! Και τι δεν έχει κάνει στα μαλλιά της όσα χρόνια τη γνωρίζουμε! Τα έχει αφήσει πάρα πολύ μακριά, έχει κάνει αφέλειες συνδυαστικά με καρέ κούρεμα, ενώ τον Οκτώβριο του 2020 υιοθέτησε την τάση του shag haircut.

Και ενώ πιστεύαμε πως θα κρατήσει για αρκετό καιρό αυτό το κούρεμα, η 32χρονη ηθοποιός μάς… την έσκασε. Ενόψει του καλού καιρού και της μετάβασης από τον χειμώνα στην άνοιξη, η star αποφάσισε να υιοθετήσει το πιο hot κούρεμα της δεκαετίας. Φυσικά, μιλάμε για το καρέ κούρεμα.

Σίγουρα θα θυμάσαι πως το bob haircut -σε μακριά ή πιο κοντή εκδοχή- το έκαναν πάρα πολλές stars σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας. Ε, λοιπόν, τώρα το έκανε και η πρωταγωνίστρια του αγαπημένου σου, High School Musical. Η μελαχρινή star έκανε ένα φιλαριστό καρέ κούρεμα, που φτάνει λίγο κάτω από το πηγούνι.

Χάρη στα layers, το συγκεκριμένο κούρεμα δίνει όγκο στα μαλλιά της, αλλά και κίνηση. Μιλάμε, λοιπόν, για ένα πολύ φρέσκο και δροσερό haircut, το οποίο θα είναι και super hot όλο το 2021. Στην παρακάτω gallery θα δεις για ποια star σού μιλάμε τόση ώρα, αλλά θα θαυμάσεις και το φανταστικό καρέ κούρεμά της. Μήπως να το τολμούσες κι εσύ;

Διάβασε ακόμα: Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο girly μανικιούρ της φετινής άνοιξης


Πηγή