Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Μάντεψε ποια star μόλις έκανε ροζ τα μαλλιά της

Το 2020 οι περισσότερες stars αυτού του πλανήτη άλλαξαν hair look. Κάθε μέρα, κάθε ώρα σχεδόν, κάναμε scroll στο Instagram και ανακαλύπταμε ένα νέο κούρεμα ή ένα νέο χρώμα μαλλιών από κάποια celebrity. Θα μας πεις… Η καραντίνα προκάλεσε μεγάλη πίεση σε όλες μας και έτσι -με τη σειρά τους- και οι διάσημες κυρίες ήθελαν να «ξεσπάσουν». Και πολύ καλά έκαναν, λέμε εμείς!

Η συγκεκριμένη star δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα. Τον Αύγουστο του 2020 έκοψε τα μαλλιά της σε καρέ κούρεμα (το απόλυτο haircut της χρονιάς) και μας εξέπληξε όλους πολύ θετικά. Βαρέθηκε γρήγορα, όμως, και λίγο πριν τα Χριστούγεννα έβαλε extensions αποκτώντας πολύ μακριά μαλλιά, ενώ άλλαξε και το χρώμα τους υιοθετώντας μια μελί απόχρωση.

Οι αλλαγές της δε σταμάτησαν εκεί. Στις αρχές Ιανουαρίου 2021 την είδαμε με μοβ περούκα στα μαλλιά, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες απέκτησε… ροζ μαλλιά. Δεν είμαστε σίγουρες αν έβαψε ροζ τα μαλλιά της ή αν έβαλε ροζ περούκα. Πάντως, υιοθέτησε ένα από τα πιο hot hair color trends της νέας χρονιάς.

Ο λόγος για την Chrissy Teigen. Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις το νέο της hair look και να αποφασίσεις αν σου αρέσει ή όχι. Πάντως, εμείς νομίζουμε πως -αν και εκκεντρικό το χρώμα- της ταιριάζει πάρα πολύ. Για δες…

Διάβασε ακόμα: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε την άνοιξη με το νέο μανικιούρ της


Πηγή