Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Μένουμε Σπίτι… και φοράμε το scrunchie με 15 διαφορετικούς τρόπους

Καραντίνα ημέρα 8η (η DPG εφάρμοσε τηλεργασία νωρίτερα από όλους): Έχω καθαρίσει τα πάντα με χλωρίνη και έχω πλύνει ακόμα και τα πλυμένα. Έκανα μανικιούρ, πεντικιούρ και μάσκες. Μέτρησα τις τρίχες του σκύλου μου 2 φορές και είχα διαφορετικά αποτελέσματα… Όλα αυτά τα έκανα με έναν «μπαγιόκο» στο κεφάλι μου και αν δεν ξέρεις τι είναι ο μπαγιόκος θα σου πω.

Κανονικά, η λέξη μπαγιόκο αναφέρεται στα ψιλά, στα κέρματα. Γενικά η λέξη χρησιμοποιείται για χρήματα αλλά η μητέρα μου –ανεξήγητο γιατί- έτσι λέει τον ατημέλητο κότσο και έτσι τον λέω και εγώ. Μην μου πεις ότι χρησιμοποιώ τη λέξη λάθος… Είμαι σε καραντίνα και όλα επιτρέπονται. Μετά από αυτό το mini μάθημα αργκό λοιπόν θα περάσω στο θέμα μας: Ο μπαγιόκος ή κότσος που μένει ίδιος.

Ψάχνοντας θέματα για να σου γράψω και να σε κάνω λίγο να ξεχαστείς ή και να σε βοηθήσω (έρχεται τρομερό DIY για κρέμα χεριών) σκέφτηκα να μιλήσω για τον μπαγιόκο που μένει ίδιος και απαράλλαχτος. Γιατί να συμβαίνει αυτό; Γιατί να μην κάνουμε λίγο διαφορετικά πράγματα; Έψαξα λοιπόν και βρήκα όχι έναν αλλά 15 διαφορετικούς μπαγιόκους (καλά ντε, κότσους!) που μπορείς να πιάσεις με το scrunchie σου.

Κάποιο είναι εφικτοί, κάποιο υπερβολικοί αλλά μπορείς να τους κάνεις όλους! Σταμάτα λοιπόν να μετράς τα πλακάκια ή να κάνεις μάσκες για λίγο (το overmasking ποτέ δεν έκανε καλό) και βρες όλα σου τα scrunchies.

Πήγαινε τώρα με ένα scroll στην παρακάτω gallery και δες πως τα χρησιμοποιήσεις διαφορετικά. Και μιας που το ᾽φερε η κουβέντα… Εσύ πως αλλιώς ονομάζεις τον κότσο;

cover photo @firstcampaign

Διάβασε ακόμα: Scrunchie το ταπεινό και πώς θα σε σώσει αυτό το φθινόπωρο…

 


Πηγή