Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Μένουμε Σπίτι! 10+1 Self Tan και tips για να μαυρίσεις χωρίς να βγεις στον ήλιο

Μένουμε σπίτι, μένουμε σπίτι ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! Είναι πολύ σημαντικό να περιορίσουμε ή και να διακόψουμε εντελώς τις μετακινήσεις μας για το καλό όλων μας. Όσες φορές και αν το πούμε δεν θα είναι αρκετές γι᾽αυτό θα συνεχίσουμε να το λέμε κάθε μέρα, σε κάθε ανάρτηση αλλά … δεν μένουμε στα λόγια όπως έχεις αντιληφθεί. Βρίσκουμε τρόπους να σε κρατήσουμε μέσα, να σε απασχολήσουμε όμορφα (see what we did there?) και τώρα θα σε μαυρίσουμε!

photo @kapuluancoconut

Ναι, ναι, θα σε μαυρίσουμε! Βλέπεις, δεν χρειάζεσαι τον ήλιο για να μαυρίσεις και να γίνεις μία sexy summer goddess. Τα αυτομαυριστικά προϊόντα ενεργοποιούν την παραγωγή μελανίνης στην επιδερμίδα σου χωρίς καν να βγεις από το σπίτι! Όχι, δεν είναι προϊόντα που βάφουν το δέρμα σου. Είναι προϊόντα που κάνουν το δέρμα σου να μαυρίζει σα να έκανες ηλιοθεραπεία και έπρεπε ήδη να έχουν μπει στη ζωή σου γιατί είναι ο πιο ασφαλής τρόπος μαυρίσματος.

kapuluancoconut 36740462 428816490958649 1882707718884556800 n

photo @kapuluancoconut

Ζούμε όμως στην υπέροχη Ελλάδα, με το μοναδικό φως και τον καυτό λατρεμένο ήλιο συνεπώς δεν σου είναι γνώριμα… Όχι τόσο γνώριμα όσο σου είναι τα αντηλιακά. Γι᾽αυτό είμαστε όμως εμείς εδώ! Για να σας συστήσουμε και να σε βοηθήσουμε να γίνεις μαυρισμένη θεά μέχρι το τέλος της καραντίνας.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 self tan σώματος και 1 προσώπου (τα οποία βρίσκεις online) για να μαυρίσεις από την κορυφή ως τα νύχια αμέσως! Περίμενε όμως… Μην κοιτάξεις απλά τις εικόνες! Έχουμε και από ένα πολύτιμο tip μαζί με κάθε προϊόν. Το self tan θέλει λίγη προσοχή και κάποια προετοιμασία.

Δες λοιπόν τα προϊόντα, σημείωσε τα tips και δες το δέρμα σου να γίνεται ολοένα και πιο σοκολατένιο με κάθε μέρα της καραντίνας που περνάς. Και σε παρακαλούμε… Μείνε Σπίτι!

Διάβασε ακόμα: Αν τα χέρια σου υποφέρουν όποτε τα πλένεις τότε ίσως έχεις έκζεμα. Διάβασε τι πρέπει να κάνεις…

 


Πηγή