Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ξεκαθάρισμα και στα εργαλεία hairstyling;

Η καραντίνα συνεχίζεται και δεν ξέρουμε πραγματικά σε ποια μέρα βρισκόμαστε. Έχουμε χάσει το μέτρημα και το στενόχωρο είναι ότι δεν έχουμε ιδέα πότε θα τελειώσει όλο αυτό. Μέσα σε όλη αυτήν την παράξενη συνθήκη, λοιπόν, όλες έχουμε βρει τρόπους να περνά δημιουργικά και ευχάριστα ο χρόνος μας, αλλά και να κάνουμε πράγματα που -πραγματικά- προ καραντίνας δε θα σκεφτόμασταν καν να ασχοληθούμε. Να ξεφεύγουμε κάπως, εν πάση περιπτώσει.

Μη μας πεις κι εσύ ότι δεν έχεις αφοσιωθεί στο πρόσωπο και την επιδερμίδα σου, γιατί δε θα σε πιστέψουμε. Έχεις κάνει ό,τι DIY μάσκα προσώπου και σώματος κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, έχεις επιδοθεί σε online beauty shopping και έχεις καθαρίσει όλο το σπίτι δύο και τρεις φορές. Συμπάσχουμε.

Μήπως, όμως, ήρθε η ώρα να κάνεις και κάτι άλλο που -μετά βεβαιότητας- δεν έχεις κάνει ποτέ ξανά; Ναι, εννοούμε να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στα εργαλεία hairstyling που διαθέτεις. Ξεσκαρτάρισμα δεν κάνουμε μόνο σε καλλυντικά και skincare προϊόντα. Οφείλουμε να κάνουμε και σε πρέσες ισιώματος, σεσουάρ και ψαλίδια για μπούκλες, αν βέβαια θέλουμε να έχουμε πάντα υγιή, δυνατά και λαμπερά μαλλιά. Αλήθεια, το ήξερες ότι τα εργαλεία με τα οποία φτιάχνεις τα μαλλιά σου έχουν μέσο όρο ζωής τα δύο με τρία χρόνια; Μάλλον, όχι!

Αν, λοιπόν, σήμερα το απόγευμα δεν έχεις κανονίσει κάτι (φυσικά, εννοούμε τη μετακίνηση #2 ή τη μετακίνηση #6 στο 13033), δες στην παρακάτω gallery πώς μπορείς να καταλάβεις ότι τα εργαλεία hairstyling που έχεις θέλουν πέταμα. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεμπερδεύεις και με αυτό!

Cover photo: @ghdhair

Διάβασε ακόμα: People’s Choice Awards 2020: Το beauty look τη JLo έκλεψε τις εντυπώσεις


Πηγή