Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Μήπως αυτό είναι το άρωμα που θα επιλέξει για την ημέρα του γάμου της η Meghan Markle;

Λίγο πριν τον επικείμενο βασιλικό γάμο, το νέο άρωμα της Penhaligon’s, Elisabethan Rose, συνεχίζει την παράδοση της μάρκας με τη Βασιλική οικογένεια, μία σχέση που κρατά παραπάνω από έναν αιώνα. Tο γνωρίζατε ότι…

1. Το 1870 ο ίδιος ο ιδρυτής του οίκου Penhaligon’s, William Henry Penhaligon, με την άφιξή του στο Λονδίνο, έγινε ο βασιλικός κουρέας και αρωματοποιός της βασίλισσας Βικτόρια.

2. Ο οίκος ακόμη και σήμερα κατέχει δύο Royal Warrants of Appointment, μία τιμή που απονέμεται σε εταιρείες που έχουν προμηθεύσει τη βασιλική οικογένεια με αγαθά ή υπηρεσίες για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

3. H Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν πιστή θαυμάστρια του οίκου Penhaligon’s και πιο συγκεκριμένα του θρυλικού αρώματος Bluebell.

4. Προς τιμήν της, το 2011 η Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton, αποφάσισε να διαλέξει ειδικά για την ημέρα του γάμου της, το ίδιο άρωμα από τον αγαπημένο αρωματικό οίκο του Παλατιού, το Bluebell.

Το νέο άρωμα Elisabethan Rose είναι εδώ!

Penhaligons Elisabethan Rose Still Life Image

Ένα άρωμα που ταιριάζει σε μία βασίλισσα όπως την Ελισάβετ. Η οσφρητική αυτή ένωση έχει μια επιβλητική παρουσία. Βασιλική, Απαιτητική. Το φύλλο φουντουκιού καλεί την ύπαιθρο με μια δόση φρεσκάδας. Κανέλα και έλαιο αμυγδάλου στροβιλίζονται στην ατμόσφαιρα. Στην πορεία το άρωμα αποκαλύπτει την πιο απαλή του πλευρά. Ένα άρωμα με χαρακτήρα, όπου το βετιβέρ και το ξύλο καλπάζουν μέσα στη νύχτα αποδεικνύοντας πως η δύναμη, αλλά και η απαλότητα, μπορούν να συνυπάρξουν χαρίζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρέμες με χρώμα για μάτια και πρόσωπο: Δες ποιες να αποκτήσεις

 

 

 


Πηγή