Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Μήπως κάνεις κι εσύ αυτά τα τέσσερα λάθη στον καθαρισμό του προσώπου σου;

Αν σου έχουμε επισημάνει και τονίσει κάτι εδώ στο beauty department του queen.gr, αυτό είναι το εξής: να φροντίζεις την επιδερμίδα σου για να σε φροντίσει και αυτή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακολουθώντας μια skincare ρουτίνα πρωί και βράδυ θα έχεις πιο νεανικό και υγιές δέρμα για πολλά χρόνια ακόμη, τρενάροντας κάπως την εμφάνιση των πρώτων λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Και πώς θα έχεις όμορφη επιδερμίδα; Βάζοντας σε καθημερινή βάση τις κρέμες και τους ορούς σου, κάνοντας ΠΑΝΤΑ ντεμακιγιάζ πριν κοιμηθείς, κάνοντας απολέπιση ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πλένοντας πρωί και βράδυ το πρόσωπό σου.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι με τόση πληροφορία σχετικά με την όμορφη και υγιή όψη της επιδερμίδας που λαμβάνεις καθημερινά, είναι πιθανό να έχεις υποπέσει σε λάθη! Ειδικά όσον αφορά τον σωστό καθαρισμό του δέρματός σου. Και κάποιες φορές αυτό είναι απόλυτα λογικό.

Γι’ αυτό, όμως, είμαστε εμείς εδώ! Για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια που πλένεις και καθαρίζεις το πρόσωπό σου, ώστε να μην το βλάπτεις. Γιατί το να πλένεις επανειλημμένα το πρόσωπό σου ή να χρησιμοποιείς βαριά και λανθασμένα προϊόντα για την επιδερμίδα σου μπορεί να αποβεί… μοιραίο για την εικόνα και την υφή της. Το θέλεις; Δεν το θέλεις αυτό. Δες, λοιπόν, στην παρακάτω gallery τι πρέπει να σταματήσεις να κάνεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στον καθαρισμό του προσώπου σου. Γιατί είπαμε… Προσέχουμε για να έχουμε.

Διάβασε ακόμα: Το νέο χρώμα μαλλιών της Meghan Markle είναι μεγάλη τάση αυτό το φθινόπωρο


Πηγή