Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Μήπως πρέπει να αγαπήσεις τον πλανήτη όπως αγαπάς τον εαυτό σου;

Μένουν μόλις λίγες ημέρες μέχρι να αποχαιρετίσουμε το 2019 και να υποδεχτούμε με χαρά το 2020. Μία νέα χρονιά, μία νέα δεκαετία έρχεται γεμάτη ελπίδα και –όπως κάθε χρόνο- βάζουμε τους στόχους μας για το νέο, λαμπερό έτος. Φέτος λοιπόν θέλουμε να βάλεις έναν ακόμη στην ήδη μεγάλη λίστα σου και να τον βάλεις ψηλά: Αγάπη για τον πλανήτη. Πρέπει να μάθεις να αγαπάς τον πλανήτη όπως και τον εαυτό σου και η αρχή έχει ήδη γίνει καθώς το exo conscious trend  ήταν μία από τις κυρίαρχες τάσεις της χρονιάς που αποχαιρετάμε. Ολοένα και περισσότερες εταιρίες καλλυντικών υιοθετούν τον eco friendly τρόπο παραγωγής από τα συστατικά, τις συσκευασίες ως και τον τρόπο παραγωγής των προϊόντων τους αλλά μία εταιρία δεν το έκανε γιατί η αγάπη για τον πλανήτη είναι στο DNA της.

Το Love Beauty and Planet είναι ένα brand oμορφιάς που μέσα από τις υπέροχες συνθέσεις του μας καλεί να κάνουμε μικρέ πράξεις αγάπης και να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που μας χαροποίησε ένα πολύ πρόσφατο entry στον χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης, μία μοναδική σειρά η οποία μας δίνει την ευκαιρία μέσα από πολύ μικρές καθημερινές πράξεις, να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο! Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα της σειράς είναι Cruelty Free και Vegan, το οποίο συνεπάγεται πως κανένα αθώο πλάσμα δεν υπέστη κάποιου είδους εκμετάλλευση για να παραχθεί κάποιο από τα προϊόντα που εμείς θα χρησιμοποιήσουμε. Επιπλέον, διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις από τον οργανισμό PETA (people for the ethical treatment of animals) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Χορτοφάγων. Σε ποσοστό μέχρι και 99% οι συνθέσεις της σειράς είναι απόλυτα βιοδιασπώμενες, ενώ περιέχει μόνο οργανικά έλαια, όπως το έλαιο καρύδας, και όλα της τα αρώματα προέκυψαν από βιολογικές καλλιέργειες με σεβασμό προς τη βιοποικιλότητα. Το Love Beauty and Planet, διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων για περιποίηση μαλλιών, σώματος, προσώπου, καθαρισμό, ενυδάτωση και πολύ πρόσφατα στοματική υγιεινή καλύπτοντας με τον πιο ecofriendly τρόπο κάθε μας ανάγκη.

df

Όλα τα μπουκάλια του Love Beauty and Planet, είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά, και είναι βοηθώντας μας να μειώσουμε όσο περισσότρερο μπορούμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και να γίνουμε μέρος της αλλαγής. Αυτή τη χρονιά λοιπόν ξεκίνα να αγαπάς λίγο περισσότερο τον πλανήτη, περπάτα για τη δουλειά σου ή πάρε τα μέσα μεταφοράς, ανακύκλωσε, φύτεψε στο μπαλκόνι σου και αγόρασε προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον. Παρακάτω θα δεις τα δικά μας αγαπημένα από την τεράστια γκάμα των Love Beauty and Planet και σε καλούμε να τα γνωρίσεις και να τα βάλεις στη ζωή σου αν μία μικρή πράξη αγάπης για τον εαυτό σου και το περιβάλλον…

Διάβασε ακόμα: Υποφέρουν τα χέρια σου από τα πιάτα που έπλυνες; Κάντο όπως η μαμά σου…

 




Πηγή