Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Μήπως τόσο καιρό αποθηκεύεις με λάθος τρόπο το jade roller;

Εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει κάνει έντονα αισθητή την παρουσία του στο χώρο του skincare και θεωρείται ένα από τα πιο θαυματουργά beauty tools, που μπορεί να έχει μια γυναίκα στο νεσεσέρ της. Ο λόγος για το jade roller. Πρόκειται για ένα μαγικό εργαλείο ομορφιάς με ένα ή δύο rollers, τα οποία είναι κατασκευασμένα από νεφρίτη. Το μασάζ που μπορείς να κάνεις με αυτό το beauty tool, πραγματικά μπορεί να αποδειχθεί πολύ ευεργετικό για την επιδερμίδα. Ειδικότερα, το jade roller έχει την ικανότητα να ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, να αποτοξινώνει την επιδερμίδα, να μειώνει τα οιδήματα, να ηρεμεί τις φλεγμονές και να μειώνει τα σημάδια γήρανσης, τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις, το jade roller δεν κάνει και λίγα πράγματα…

Μπορεί, όμως, να κάνει αυτά κι ακόμη περισσότερα, αν αποθηκεύεται σωστά. Πιθανότατα, θα τοποθετείς το jade roller σου μέσα σε κάποιο ντουλάπι του μπάνιου, ή στο νεσεσέρ σου και ίσως να μην έχεις δει τόσο θεαματικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου όσο αυτά που σου περιγράψαμε παραπάνω. Το ερώτημα είναι, «γιατί;». Γιατί αποθηκεύεις με εντελώς λάθος τρόπο το jade roller σου.

Αν θέλεις να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα στο δέρμα σου, πρέπει να τοποθετείς το jade roller μέσα στο ψυγείο. Κι αυτό, γιατί όταν ο νεφρίτης είναι παγωμένος και γίνει μασάζ στην επιδερμίδα, τότε μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στη μείωση των φλεγμονών και των σημαδιών γήρανσης.

Εκτός, όμως, από τη σωστή αποθήκευση στο ψυγείο, καλό είναι να καθαρίζεις το jade roller σου μετά από κάθε χρήση, για να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο δέρμα σου, ειδικά αν έχεις τάση ακμής. Άλλωστε, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να έχει πάνω το jade roller σου σκόνη και βακτήρια και αυτά να μεταφερθούν στο δέρμα σου. Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα το καθαρίσεις… ο τρόπος είναι απλός. Θα το πλύνεις με το καθαριστικό προσώπου σου και θα το σκουπίσεις απαλά με μια καθαρή πετσέτα.

Διάβασε ακόμα: 7 πανεύκολα χτενίσματα για πλούσια, σγουρά μαλλιά (video)


Πηγή