Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μία νέα σειρά από… Prime καθαριστικά προσώπου ήρθε για να αλλάξει την περιποίησή σου

Αν διαβάζεις συχνά αυτή τη beauty στήλη θα έχεις καταλάβει πως είμαστε… εμμονικές με την περιποίηση του προσώπου. Λατρεύουμε τις κρέμες, τις μάσκες και τους ορούς και ο καθημερινός καθαρισμός είναι πιο σημαντικός για εμάς και από το φαγητό! Εντάξει, μπορεί να υπερβάλλουμε λιγάκι αλλά καταλαβαίνεις! Κάθε φορά που δοκιμάζουμε νέα προϊόντα σου λέμε την άποψή μας και σήμερα είμαστε εδώ για να σου μιλήσουμε όχι για ένα αλλά για δύο νέα προϊόντα που λατρέψαμε. Say hello to Prime από τα Dalon! Τα νέα προϊόντα των Dalon ήρθαν να αλλάξουν τον τρόπο που καθαρίζουμε το δέρμα μας… Φυσικά, αποτελεσματικά, γρήγορα, εύκολα, με τα εκλεκτά συστατικά της φύσης και με την τεχνογνωσία των Dalon. 

  

Το Prime Micellar. Πρόκειται για έναν αφρό καθαρισμού προσώπου, που τον χρησιμοποιούμε, προκειμένου να εξασφαλίσουμε βαθύ καθαρισμό και πλούσια  ενυδάτωση που διαρκεί στο δέρμα μας. Περιλαμβάνει: Εκχύλισμα ελίχρυσου και μαργαρίτας για λάμψη και έλεγχο του σμήγματος. Διαθέτει φυσικό άρωμα από ανθόνερο λεβάντας με καταπραϋντικές ιδιότητες και συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος. 

  Micellar Water

Το Prime Micellar Water για βαθύ, απαλό καθαρισμό και έντονη ενυδάτωση που διαρκεί. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ από την περιοχή γύρω από τα μάτια και το πρόσωπο. Ιδανικό για καθημερινή χρήση με σταδιακή ενίσχυση της επιδερμίδας. Διαθέτει  φυσικό άρωμα από ανθόνερο λεβάντας με καταπραϋντικές ιδιότητες και επίσης συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος! Μήπως ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσεις και εσύ;! 

Διάβασε ακόμα: 

Η Meghan ακολούθησε τα βήματα της Evan Rachel Wood και της Emma Stone 

H JLo έκανε το πιο fun χτένισμα και έμοιαζε με κοριτσάκι! 

Ποια αλλαγή του GNTM σου άρεσε περισσότερο; Ψήφισε εδώ! 


Πηγή