Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μία after work επίσκεψη στα μαγαζιά μπορεί να μετατραπεί σε πολυτελές beauty session

Αν είσαι beauty addict τότε ξέρεις τα απάντα για τη Jo Malone, το luxurious beauty brand από το Λονδίνο που έχει ανάγει την αρωματοποιία σε τέχνη. Ακόμα και αν δεν είσαι addict όμως, σίγουρα έχεις δει τα εμβληματικά μπουκάλια σε άρθρα και αναρτήσεις στο instagram. Ναι, το packaging του brand είναι η επιτομή της κομψότητας αλλά τα ίδια τα αρώματα είναι μία μοναδική εμπειρία. Μία εμπειρία που μπορείς να γνωρίσεις από κοντά με μία σου επίσκεψη στο Golden Hall.

Βλέπεις, στα πλαίσια του Utopia, του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα concept που ακολουθεί πιστά τη νέα διεθνή τάση του retailtainment και το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο Golden Hall, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εντελώς δωρεάν ένα mini μασάζ χεριών και να μυηθούν στη τέχνη του perfume layering από τους ειδικούς του brand. Αυτό έκανα και εγώ μία ημέρα μετά τη δουλειά και αυτόματα, η επίσκεψή μου στα μαγαζιά μετατράπηκε σε πολυτελές beauty session.

IMG 7750

Φτάνοντας στο Jo Malone London Beauty Corner στο επίπεδο 0 η Ρία Χωλέβα, Counter Manager της Jo Malone Boutique από to 2009, με υποδέχτηκε χαμογελαστά και με κάθε της κίνηση, μία ευωδιά αναδύονταν από την super elegant στολή της. «Είναι το Wood Sage & Sea Salt μου είπε όταν τη ρώτησα τι φορά και ξεκίνησε να μου κάνει ερωτήσεις. Στόχος της ήταν να προσδιορίσει ποιες είναι οι αρωματικές μου προτιμήσεις πριν ξεκινήσουμε το pampering…

IMG 7754

Καταλήξαμε στα Wood Sage & Sea Salt Body Cream και Cologne και ξεκίνησε η περιποίηση. Χρησιμοποιώντας μία γενναία ποσότητα από την κρέμα, η Ρία μου έκανε το πιο χαλαρωτικό μασάζ στα χέρια. Όταν τελείωσε, αρωμάτισε τις παλάμες και τους καρπούς μου με το Wood Sage & Sea Salt άρωμα και ο συνδυασμός των δύο πλημμύρισε το χώρο με απίθανη ευωδιά. Εννοείται πως ήθελα οπωσδήποτε να αγοράσω και τα δύο και πριν το κάνω, η Ρία μου πρότεινε να κάνω κάτι μοναδικό…

IMG 7734

Βλέπεις, στον χώρο έχει μεταφερθεί το engraving machine με το οποίο οι ειδικοί κάνουν πολύ πιο προσωπικά τα προϊόντα σου χαράσσοντας τα αρχικά σου, μία σημαντική ημερομηνία ή και ολόκληρο το όνομά σου επάνω τους. Μιλάμε δηλαδή για την απόλυτη sur mesure εμπειρία.  Αν θέλεις και εσύ να απολαύσεις το μοναδικό mini μασάζ χεριών, να μάθεις για το layering των αρωμάτων, να μάθεις σε ποια αρωματική οικογένεια ανήκεις και να δημιουργήσεις ένα μοναδικά προσωπικό δώρο για εσένα ή τους αγαπημένους σου τα βήματα είναι απλά!

IMG 7735

Μπορείς να επισκεφθείς το Utopia στο επίπεδο 0 του Golden Hall από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή, από τις 10:00 μέχρι τις 21:00, το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 αλλά και την Κυριακή από τις 11:00 μέχρι τις 20:00. Εκεί θα σε περιμένουν οι ειδικοί της Jo Malone για να αναλάβουν τη δωρεάν περιποίησή σου και να σε οδηγήσουν σε ένα πρωτόγνωρο αρωματικό ταξίδι. Ό, τι πρέπει δηλαδή για να ξεκινήσουν οι Πασχαλινές σου διακοπές υπέροχα!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή