Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Μαύρη μάσκαρα και κόκκινο κραγιόν για all day & chic εμφανίσεις – Inspo η Ντόρα Μακρυγιάννη

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μάς κρατά συντροφιά κάθε απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17.30 μέσα από τη σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1 και τις περιπέτειες της Αλίκης. Η ηθοποιός, ωστόσο, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μας – πέραν από τις υποκριτικές της ικανότητες- και με τα beauty looks που πραγματοποιεί.

Μια ματιά και ένα scroll στο Instagram account της αρκεί για να καταλάβεις ότι η Ντόρα λατρεύει να πειραματίζεται με το make up. Το πιο πρόσφατο μακιγιάζ της; Είναι ό,τι πιο chic, διαχρονικό κι εύκολο μπορείς να κάνεις: κόκκινο κραγιόν με μαύρη μάσκαρα.

Ελένη Φουρέιρα: Δεν είναι το χρώμα ούτε οι αφέλειες, άλλο μας ξετρέλανε σε αυτό το look

Το κόκκινο κραγιόν φοριέται πάντα και παντού

Με ένα θαλασσί παλτό αποφάσισε να συνδυάσει το all time classic beauty look της η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η ηθοποιός άφησε σε χαλαρές μπούκλες με πλαϊνή χωρίστρα τα ξανθά μαλλιά της και πόνταρε στο super wow μακιγιάζ της.

Το κόκκινο κραγιόν ήταν ο πρωταγωνιστής με τη μαύρη μάσκαρα και το μαύρο eyeliner να ολοκληρώνουν αρμονικά το look. Extra πινελιά που έδινε αυτό το κάτι παραπάνω στην εικόνα της; Τα πλούσια και καλοσχηματισμένα φρύδια της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dora Makrygianni (@dora_makrygianni)

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, εν ολίγοις, δημιούργησε το μακιγιάζ που πρώτον κολακεύει όλα τα κορίτσια. Μελαχρινά, καστανά και ξανθά! Έκανε, όμως, και ένα make up look ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας!

Shopping time!

Αν θέλεις να κάνεις copy το μακιγιάζ της Ντόρας Μακρυγιάννη, σου έχω φτιάξει τον απόλυτο οδηγό αγοράς! Και μολύβια φρυδιών θα βρεις, και μαύρο eyeliner και μαύρες μάσκαρα και κόκκινα κραγιόν.

Με αυτά τα τέσσερα beauty items στο νεσεσέρ σου θα ξέρεις πάντα πως θα είσαι κομψή και περιποιημένη ό,τι κι αν προκύψει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Ντόρα Μακρυγιάννη: «Θα ήθελα να κυνηγήσω μια καριέρα στο εξωτερικό»

Copy the look: Το άψογο office chic μακιγιάζ της Φαίης Σκορδά + τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν




Πηγή