Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μαύροι κύκλοι στα μάτια; Αυτό είναι το νέο σου όπλο για να τους αντιμετωπίσεις

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι αδυσώπητοι. Κάθε σύγχρονη γυναίκα, καλείται να ανταποκριθεί ταυτόχρονα σε πολλαπλούς ρόλους. Τα μάτια είναι το πρώτο σημείο στο οποίο εμφανίζεται η κούραση σε κάθε γυναίκα. Γι’ αυτό, όλες μας, έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά τη φροντίδα τους.

Κρέμα κατά των μαύρων κύκλων, concealer και πούδρα είναι τα κύρια όπλα για λαμπερό βλέμμα. Επειδή όμως, το πρόγραμμα της κάθε σύγχρονης γυναίκας είναι βεβαρημένο και όλες αναζητούμε πολυλειτουργικά προϊόντα που να μας προσφέρουν με μία κίνηση το επιθυμητό αποτέλεσμα, τώρα έχουμε κάτι νέο που θα μας χαρίσει φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα.

Με το νέο καινοτόμο Color Eye balm της Frezyderm, θα δείτε το αποτέλεσμα με τα μάτια σας.

Η απαλή και δροσερή, έγχρωμη κρέμα-gel Color Eye Balm είναι το νέο μας μυστικό!
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, και παρεμποδίζει το σχηματισμό οιδήματος, ενώ ταυτόχρονα, καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, επαναφέροντας την ελαστικότητα και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας.
Διαθέτει ελαφρύ χρώμα και προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας προσφέροντάς σας φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο, φωτεινό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε τη και… δείτε το αποτέλεσμα με τα ίδια σας τα μάτια!

Προσφέρει:
– Ενίσχυση της σύσφιγξης του δέρματος τοπικά και αύξηση της ελαστικότητας
– Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και μείωση της εμφάνισης μαύρων κύκλων
– Μείωση γραμμών και λεπτών ρυτίδων, προστατεύει από δερματική γήρανση
– Παρεμπόδιση του σχηματισμού οιδήματος (σακούλες)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 νέα προιόντα ομορφιάς που θα σου κλέψουν την καρδιά

 

 


Πηγή