Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Μαύροι κύκλοι; 5 τρόποι να απαλλαγείς χωρίς μακιγιάζ!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το concealer είναι από τα πολυτιμότερα- όχι τόσο σε αξία όσο σε αναγκαιότητα- beauty προϊόντα του νεσεσέρ μας, μιας και με μία μόνο κίνηση μπορεί να φωτίσει αλλά και να «σβήσει» κάθε ατέλεια στο πρόσωπό μας. Παρόλα αυτά, η κάλυψή του είναι προσωρινή, μιας και το πρόβλημα (aka μαύροι κύκλοι) συνεχίζουν να παραμένουν εκεί.

Εκτός από τις δύο προφανείς απαντήσεις (το μακιγιάζ- concealer και ο οκτάωρος ύπνος) βρήκαμε μερικά μικρά αλλά πολύ πρακτικά beauty tips που θα μειώσουν σταδιακά το πρόβλημα, κάνοντας ο βλέμμα μας να δείχνει ξεκούραστο και νεανικό!

– Ναι στο νερό!
Όσο λιγότερο νερό πίνεις σε καθημερινή βάση, τόσο πιο πολύ κινδυνεύεις να αφυδατωθείς, άρα και να κάνεις τους μαύρους κύκλους σου ακόμη πιο έντονους. Γιατί αφυδάτωση και μαύροι κύκλοι πάνε μαζί. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πίνεις τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα, προκειμένου η επιδερμίδα σου να είναι ενυδατωμένη και λαμπερή.

via GIPHY

– Περιόρισε τις κακές συνήθειες!
Αλάτι, αλκοόλ και κάπνισμα: Είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς που προκαλούν οίδημα στη επιδερμίδα και συμβάλλουν στην απώλεια νερού. Και νερό, όπως ξαναείπαμε σημαίνει ενυδάτωση!

 

via GIPHY

 


Πηγή